Dacă ai o stare de agitație continuă, iar tristețea nu te mai părăsește, nu ezita să consulți un medic specialist deoarece există posibilitatea ca un blocaj emoțional să-ți creeze anumite dezechilibre care, pe termen lung, îți vor afecta sănătatea.

Deși o bună perioadă depresia a fost considerată ca fiind un subiect tabu, aceasta a devenit o afecțiune cât se poate de serioasă, care trebuie tratată cu maximă responsabilitate pentru a putea fi controlată și pentru a nu crea deficiențe și mai mari.

Sentimentele fac parte din viața noastră a tuturora, însă când tristețea și starea de anxietate apar în mod constant, mai mult ca sigur există un blocaj emoțional pe care trebuie să îl rezolvi în cel mai scurt timp posibil.

Lipsa de comunicare și a exteriorizării sentimentelor duc adesea la instalarea stărilor depresive, astfel că se recomandă o atenție sporită atât în domeniul culinar cât și relațional.

Anumite alimente prin aportul său vitaminic și antoxidanții de calitate sprijină organismul în lupta împotriva diverselor afecțiuni printre care și depresia.

Ceaiul verde reduce efectul depresiei

Arhicunoscutul ceai verde are o mulțime de beneficii pentru organism. În plus, este o excelentă sursă de antioxidanți și reduce efectele depresiei, înlăturând atât stresul cât și surplusul de kilograme.

Este considerat de către specialiști ca fiind un bun aliat al organismului uman atât timp cât este consumat cu măsură mai ales în prima parte a zilei, deoarece băut seara poate provoca insomnii.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte alimente previn stările depresive!

Acestea sunt simptomele că ești extrem de stresat!

Din ce cauză ai hemoglobina scăzută?

Loading...