Nimic nu te ajută mai mult să-ţi întăreşti imunitatea decât acest miracol al naturii care se numeşte propolis. În plus, el vindecă afecţiunile respiratorii. Citeşte în revista „Click ! pentru femei" ce alte virtuţi terapeutice mai are!


Calmează durerile de gât

Vrei un remediu garantat care calmează rapid durerile de gât? 10 picături de tinctură de propolis luate după masă, cu miere sau pe o linguriţă cu zahăr dezinfectează căile respiratorii şi previn complicaţiile răcelii.

Dacă eşti alergic, evită tratamentele cu propolis sau cu orice alte produse apicole. Poţi afla dacă eşti sensibilă la propolis, aplicând câteva picături pe o porţiune mică de piele. Dacă nu apar mâncărimi sau iritaţie, îl poţi folosi cu încredere.

Stimulează imunitatea

Spre primăvară, rezis­­ten­­ţa organismului scade şi eşti mai expus riscului de îmbolnăvire. Nu te îngrijora! Dacă iei propolis, măreşti rapid capacitatea celulelor de a lupta cu bacteriile sau cu virusurile. Pentru rezultate mai bune, poţi ţine o cură cu propolis, timp de trei săptămâni.

Protejează stomacul

Dacă ai gastrită sau ulcer, tinctura de propolis este un aliat de nădejde. Grăbeşte vindecarea mucoasei stomacului şi reduce hiperaciditatea. Ai grjă! Dozele mari de tinctură de propolis pot agrava gastrita din cauza alcoolului. De aceea, e indicat să nu iei mai mult de 30 de picături de tinctură de propolis pe zi.

Proprietăţi

55% răşini
10% uleiuri volatile
5% polen
5% bioflavonoide

 
 
Loading...
Citeste tot despre: