Știai că alimentația din timpul zilei vă poate influența activitatea sexuală? Anumite alimente vă pot stimula libidoul, pentru a avea o viață sexuală mai bună.

Afrodisiacele cresc apetitul sexual. Deși o parte din alimente au doar efect placebo, unele chiar pot fi eficiente la nivel sexual-fizic. Principalele produse alimentare pe care toată lumea le asociază cu sexul, par a fi căpșunile cu frișcă. Multe din alimentele noastre din viața de zi cu zi nu par a fi asociate cu sexul, însă ele pot crea adevărate transformări în ceea ce privește erotismul și senzualitatea pe durata actului amoros.

5 alimente afrodisiace

1. Stridiile crude sunt unele dintre cele mai cunoscute și eficiente afrodisiace. Conținutul bogat în zinc ajută la creșterea producției de testosteron și spermă. Nu ezitați să consumați stridii înaintea actului sexual. Pe lângă efectul pe care îl au asupra actului amoros, acestea sunt și foarte gustoase, considerate de întreaga lume delicatese.

2. Deși este un aliment pe care nu l-ați asocia niciodată cu actul sexual, țelina poate face minuni în ceea ce privește viața amoroasă.

Află mai multe alimente pe clicksanatate.ro

 
 
Loading...