În urma unor cercetări medicale s-a descoperit că anumite alimente și băuturi sunt benefice și combat în mod eficient dezvoltarea cancerului. Acestea sunt alimente preferate de fiecare dintre noi, pe care le consumăm aproape zilnic.


Aceste alimente benefice nu hrănesc celulele canceroase, ci dimpotrivă, ele împiedică dezvoltarea tumorilor. Cu toate acestea, aceste alimente și băuturi sunt, probabil, unele dintre alimentele preferate de toată lumea.
Acestea includ vinul roșu, roșiile, afinele, curry, ciocolata neagră și ceaiul verde. Mai mult decât atât, experții chiar cred că acestea sunt chiar mai puternice decât chimioterapia.

Ce calități au aceste alimente:

Procesul normal de creare a vaselor de sânge din organism este numit angiogeneză. Acest proces este îmbunătățit în unele etape din viață, cum este, la nou-născuți. Pe de altă parte, această funcție nu se efectuează mai târziu în viață, ci numai în cazuri precum restabilirea țesuturilor și capilarelor din răni.
Rolul activator și inhibitor de molecule este reglementarea acestui proces. În cele mai multe cazuri, inhibitorii sunt mai importanți, dar apoi activatorii angiogenezei devin necesari în scopul de a stimula creșterea celulară vasculară pentru formarea de noi vase de sânge.
Pentru a fi mai specifici, ceea ce fac aceste 7 alimente este împiedicarea substanțelor să ajungă în sângele celulelor tumorilor, deoarece acestea au proprietăți anti-angiogeneză. Ele au nevoie de vase de sânge suplimentare pentru a fi alimentate cu substanțe nutritive și care se răspândesc în organism, prin sânge. Acest lucru înseamnă creșterea lor care este condiționată de angiogeneza tumorală.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alimente previn dezvoltarea cancerului.

 
 
Loading...