Folosit de zeci de ani în medicina populară, propolisul este un adjuvant excelent al stării de bine.

Toate produsele apicole sunt un adevărat elixir al frumuseții și sănătății organismului uman. În special polenul este considerat ca fiind cel mai bogat rezultat apicol în nutrimenții necesari organismului uman.

În această perioadă, sistemul imunitar este slăbit și totodată predispus la viroze și răceli, motiv pentru care cel mai bine este să apelezi la un produs ce poate înlocui cu succes antibioticele din farmacii.
Propolisul are cel mai bun potențial de întărire a imunității și asta datorită gamei mari de antioxidanți benefici pe care îi conține.

Remediu împotriva colesterolului crescut

Dacă faci parte din categoria persoanelor ce se confrută cu cardiopatie ischemică sau cu angină pectorală ori insuficiență cardiacă, tinctura de propolis este un bun tratament adjuvant, ce se poate administra intern câte 10 picături de 2-3 ori pe zi între mese tip de 15 zile.

În cazul hipertensiunii arteriale sau al aterosclerozei, propolisul poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol dacă dimineața pe stomacul gol iei 30 de picături de tinctură de propolis într-un pahar cu apă.

Ajută la menținerea sistemului osos sănătos, în special în cazul femeilor, ele fiind predispuse la pierderea densității osoase.

Află pe Clicksanatate.ro în ce alte afecțiuni este recomandat propolisul!

Boala care îngustează arterele

Cele mai periculoase vicii pentru ochii tăi

 
 
Loading...