Zi de zi, multe persoane se întreabă ”Azi ce să mai mâncăm?”. De fapt, dietele de slăbit sunt în mare vogă în sezonul estival și, odată cu ele, tentația de a le urma. Acum, în sezonul pepenilor, pentru siluetă este la modă un regim grozav. Regimul trebuie urmat, ca la carte, timp de șapte zile.


Persoanele care l-au respectat susțin că rezultatele obținute merită eforturile impuse de această dietă, deoarece regimul indicat oferă avantaje incontestabile: arde grăsimile și puteți să slăbiți 7-8 kilograme, fără să vă înfometați. Totodată, dieta curăță organismul de toxine și are efecte rapide după primele trei zile. Mai mult, hrana recomandată de regim nu vă obosește, ceea ce înseamnă că orice persoană care respectă această dietă nu este, în mod cert, anemică. Pentru că cei preocupați să scape de povara kilogramelor știu că oboseala este un semnal clar al anemiei.    

Iată cum să vă hrăniți pe parcursul celor șapte zile

  • Ziua 1: Consumați orice fruct, cu excepția bananelor! În prima zi sunt benefici și pepenii-verzi  și cei galbeni, deoarece conțin puține calorii în comparație cu alte fructe.
  • Ziua 2: Acum, consumați salate de legume crude sau salate cu cartofi și roșii. Categoric, trebuie să evitați mazărea, fasolea uscată sau porumbul. La prânz este permisă supa! La cină nu mănâncați fructe. Hrana de bază este un cartof copt la cuptor, uns cu ulei de măsline.
  •  Ziua 3:  În această zi aveți voie să consumați, după pofta inimii legume, fructe și  supă. De această dată fac excepție cartofii copți. Dacă respectați această dietă  după primele trei zile începeți să slăbiți.
  • Ziua 4: Aveți voie să consumați trei banane, lapte degresat, supă și multă apă.
  • Ziua 5: Vă puteți răsfăța cu carne de vită și roșii, 250 g carne înăbușită și șase roșii proaspete. De asemenea, trebuie să beți șase-opt pahare de apă și să mâncați o porție de supă.
  • Ziua 6: Și în această zi vă mai puteți răsfăța cu o porție de carne de vită, cu legume crude sau cu doi cartofi. Nu trebuie să renunțați la porția de supă.
  • Ziua 7: Meniul acestei zile este variat, consumați legume, orez fiert și beți suc de fructe neîndulcit și apă plată.

Opinia specialiștilor europeni despre efectele regimului de 7 zile!

Persoanele care au voință să respecte acest regim nu vor avea probleme de sănătate, deoarece dieta permite să se consume supă. După acest regim, s-a constatat că veți slăbi între 7 și 8 kg.  

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: