Știm că ochii sunt foarte sensibili și că necesită mai multă atenție, dar și că problemele care pot să apară la nivel ocular sunt nenumărate. Însă pentru tot există un remediu. În acest caz, de ajutor îți sunt ingredientele din bucătărie.


Următoarele ingrediente nu numai că mențin ochii sănătoși, ci sporesc frumusețea lor, fără să provoace efecte secundar. Iată care sunt:

Aloe vera

Gelul de aloe vera este folosit în foarte multe produse destinate îngrijirii pielii, după cum bine știm. Amestecă trei-patru linguri de gel de aloe vera, pe care-l extragi dintr-o frunză, cu 250 ml apă. Pune amestecul într-o pungă de gheață și dă-o la congelator. Aplică cu cubul de gheață direct pielea din jurul ochilor. Vei observa cum ochii nu vor mai fi obosiți și nici cearcănele nu vor mai fi vizibile.

Castravete

Castravetele are proprietăți antiîmbătrânire care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire, fiind folosit inclusiv în reducerea ridurilor din jurul ochilor. Tot ce trebuie să faci este să tai două felii de castravete, să le pui pe o farfurie și să le dai la frigider pentru 5-10 minute. Aplică apoi câte una pe fiecare ochi. Lasă-le să acționeze în jur de 10-15 minute.

 

Află prin ce alte modalități poți avea grijă de ochi pe clickpentrufemei.ro.

 

5 lucruri de care să ţii cont când cumperi loţiunea de plajă

5 avantaje ale dietei vegane

 
 
Loading...
Citeste tot despre: