Nu arunca sâmburele de avocado! Are beneficii uimitoare pentru organism: Cum se consumă

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Se ştie deja că avocado are proprietăţi nutritive extrem de hrănitoare şi grăsimi sănătoase ce ajută organismul să-şi menţină vitalitatea. Puţini sunt cei care ştiu că şi sâmburele de avocado poate fi consumat şi mai mult decât atât are nbeneficii uimitoare pentru buna funcţionare a corpului.

Nu arunca sâmburele de avocado, ci învaţă să-l consumi, astfel încât să scapi de colesterolul rău sau de tensiunea arterială. 

Cum se mănâncă sâmburele de avocado

Pentru că sâmburele de avocado este foarte tare, înainte de a fi consumat trebuie preparat. În primul rând, trebuie uscat la cuptor la o temperatură ridicată, pentru câteva ore. Unele persoane aleg să ţină sâmburii de avocado la cuptor timp de două ore, la 121°C, notează csid.ro. Odată ce sâmburele de avocado este deshidratat, acesta poate fi mărunţit şi pus într-un plender sau un procesor pentru a fi transformat într-o pudră, utilizată mai apoi în smoothie-uri, ceaiuri sau sosuri. Cu toate astea, odată ce sâmburele de avocado este deshidratat, cantitatea de antioxidanţi scade.

Citeşte continuarea articolului, aici!Citeşte şi:Dieta cu iaurt, miracol pentru organism. Te scapă de kilograme şi de colesterolHoroscop rune cu Mihai Voropchievici. Zodia Leu a intrat sub protecţie divină

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net