Nu mâncaţi legumele cu pâine

Ultima actualizare:

Carne cu cartofi

Deşi friptura cu cartofi prăjiţi se numără printre mâncărurile preferate ale multora dintre noi, regulile de nutriţie recomandă să nu combini proteinele (carne, peşte, ouă sau brânză) cu carbohidraţi (pâine, paste, cereale, cartofi sau dulciuri).

Rezultatele acestei asocieri sunt scăderea imunităţii organismului, degenerarea unor ţesuturi şi acumularea kilogramelor în plus.

Pâine cu roşii

Roşiile, dar şi fructele acide, precum portocalele, grepfrutul sau lămâile nu trebuie mâncate la aceeaşi masă cu carbohidraţii.

Această combinaţie face ca enzimele care ar trebui să descompună carbohidraţii să fie distruse de mediul acid.

Fructele şi legumele acide, precum şi sucul de fructe, trebuie consumate între mese pentru că produc fermentaţie în stomac.

Carne cu lapte

Dacă tocmai ai mâncat o friptură şi apoi vrei să bei un pahar cu lapte ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a face acest lucru.

Laptele neutralizează mediul acid din stomac, necesar pentru digestia cărnii.

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul celorlalte proteine concentrate.

Aşadar, evită combinaţiile de carne sau preparate din carne cu nuci sau cu ouă ori de brânză cu nuci sau cu ouă.

Altfel, indigestia nu va întârzia să apară.

De altfel, laptele ar trebui consumat întotdeauna singur.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net