Patru alimente care întârzie îmbătrânirea

Ultima actualizare:

Roşiile conţin un supernutrient care este de 10 ori mai puternic decât vitamina C şi de 14 ori mai eficient decât antioxidantul din vinul roşu. Dar pe lângă acesta, pigmentul care dă culoarea roşiilor are, de asemenea, un puternic efect antiîmbătrânire.

Morcovul conţine beta caroten, ingredientul care ne pro­­tejează pielea de efectele ultravioletelor şi, astfel, o menţine tânără.

Bananele sunt bogate în potasiu, care ajută la eliminarea surplusului de apă din organism. Dacă sunt combinate cu o alimentaţie săracă în sare, bananele ne pot scăpa de gleznele umflate şi multe alte efecte neplăcute pe care le are retenţia de apă în organism.

Fasolea verde are un conţinut ridicat de siliciu. Ultimele studii au arăt că acesta ajută la menţinerea colagenului şi fibrelor de elastină, care sunt foarte importante pentru sănătatea şi tinereţea pielii.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net