Piersicile coapte natural, o “armă” veritabilă anticancer

Ultima actualizare:

    Piersicile coapte natural, un aliat în lupta anticancerFoto: pixabay.dom
Piersicile coapte natural, un aliat în lupta anticancerFoto: pixabay.dom

Cercetătorii de la Universitatea Washington State alături de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Texas au descoperit că polifenolii din compoziția piersicilor (antioxidanți puternici) inhibă dezvoltarea celulelor de cancer la sân şi combat puterea acestor celule de a se răspândi

Specialiștii acestor prestigioase foruri universitare susţin că antioxidanţii prezenți în fructe ar putea fi adăugaţi în terapiile care reduc riscul de metastază, considerată principala cauză de deces în cazul cancerului mamar şi al altor tipuri de cancer. Cercetătorii afirmă că antioxidanţii  completează efectul tratamentelor medicale şi inhibă creşterea tumorilor. 

Specialiștii apreciază că vitaminele și polifenolii din piersicile coapte inhibă creșterea tumorilor

Totodată acești specialiști apreciază că, vitaminele şi polifenolii, care fac din piersici o armă veritabilă anticancer, se găsesc în cantităţi suficiente doar în piersicile coapte natural. Aceşti compuşi ar putea fi administraţi sub formă de extras sau prin consumarea a doua-trei piersici coapte pe zi. „ Eu aş opta pentru trei piersici pe zi”, afirma Giuliana Noratto, profesor de ştiinte alimentare la Universitatea Washington State.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net