Este un aliment care stimulează puternic întregul sistem imunitar și este un ucigaș natural al celulelor canceroase.


Este un condiment aromatic foarte apreciat în arta culinară. Este presărat pe pâine, precum și pe unele brânzeturi tari, cărora le transmite un parfum delicios.

Asezonarea mâncărurilor grase cu el stimulează, de asemenea, producerea fluidelor digestive, făcând astfel alimentele mult mai ușor de digerat. E folosit la prepararea a numeroase feluri de lichior.

Această planta minune este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale din istorie. Egiptenii o foloseau împotriva răcelilor, durerilor de cap, durerilor de dinți și infecțiilor.

Poate vindeca boli autoimune, precum artrita, psoriazisul, astmul, alergiile și rinitele. Scade trigliceridele, tensiunea, nivelul de colesterol, reduce simptomele eczemelor, acneei, bronșitei, penumoniei, gastritei, ulcerelor, bolilor de ficat, oboselei cronice și cancerul.

Află pe clickpentrufemei.ro despre ce condiment e vorba!

Leacuri contra durerilor de încheieturi

Tratamente cu mere pentru orice afecțiune

loading...
Loading...
Citeste tot despre: