Ai probleme cu somnul? Îți este din ce în ce mai greu să te odihnești? Atunci ai nevoie de niște plante pentru somn odihnitor. Cele 6 sau 8 ore de somn pe noapte sunt importante pentru orice om. Când nu avem parte de ele, suntem încărcați cu energie negativă. Specialiștii recomandă să avem în casă plante care ne ajută cu somnul.


Plante pentru somn odihnitor - aloe vera

Purifică aerul și induce odihna. Emite oxigen pe timpul nopții fapt ce duce la un somn mai adânc. Îți reface forțele pe timp de noapte. Puteți ține planta pe pervazul ferestrei pentru că are nevoie de mult soare. La rândul ei, „planta păianjen” are aceleași calități, reducând masiv impuritățile din aer.

Plante pentru somn odihnitor - gardenie

Mirosul ei de excepție acționează ca un somnifer. Florile apar periodic, dar ajută la o odihna de nota 10 pe timp de seară. Gardenia este folosită frecvent pentru tratarea insomniilor sau a anxietății.

Plante pentru somn odihnitor - iasomie

Este o plantă care relaxează și induce somnul. Ajuta și la îmbunătățirea calității lui. Mireasma are proprietăți sedative renumite și reduce miscarea din timpul somnului.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Lupinul, planta care combate obezitatea, diabetul și înlocuiește carnea

Cei mai scumpi ardei iuți din lume se cultivă în România. Un kilogram costă și 25.000 de dolari

Loading...
Citeste tot despre: