Durerea de gât este prezentă în rândul persoanelor care petrec mult timp stând pe scaun la birou. Presiunea excesivă pusă pe coloana vertebrală poate provoca durerea resimțită la nivelul gâtului, durere de cap, furnicături și alte probleme de sănătate. Dacă te supără durerea de gât în ultima perioadă, iată câteva remedii naturale:


Hidroterapia

Nu este nimic dificil, ci numai să faci un duş. Forţa apei va relaxa muşchii, eliberând tensiunea care provoacă durerea şi care stimulează circulaţia sângelui. Recomandată pentru hidroterapie este apa caldă şi apa rece. Stai 5 minute sub apa rece, apoi alte 5 minute sub apa caldă. 

Sarea epsom

Sarea epsom este cunoscută pentru faptul că combate durerea musculară, deoarece eliberează presiunea şi reduce stresul. Sulfatul de magneziu prezent în sarea epsom acţionează asupra muşchilor care şi-au pierdut elasticitatea. Lasă apa caldă să curgă în cadă, adaugă 5 linguri de sare epsom şi amestecă ca să se dizolve. Stai în apa respectivă 20 de minute, masând zona gâtului prin mişcări circulare. Acest tratament nu este recomandat persoanelor bolnave de hipertensiune arterială şi diabet.  

Descoperă alte remedii naturale împotriva durerii de umăr pe clickpentrufemei.ro. 

 

Durere de cap sau migrenă?

Răsfăţ pentru gât şi decolteu

Loading...