Ai fumat o perioadă destul de lungă? Te-ai lăsat de fumat sau vrei doar să te asiguri că plămânii tăi sunt sănătoși? Iată cele mai bune tratamente naturale pentru a menține sănătatea plămânilor tăi!

Organismul uman este construit astfel încât să se poată regenera, astfel că dacă ai renunțat la unul dintre cele mai grele vicii și anume fumatul, trebuie să știi că substanțele chimice complementare tutunului conținute de o țigară, se elimină destul de greu.

Pentru a ajuta într-un mod activ la renegerarea întregului organism, ai nevoie de foarte multă mișcare care oxigenează creierul și ajută circulația sangvină să transmită substanțe nutritive de calitate în tot corpul, ceea ce favorizează eliminarea toxinelor acumulare la nivelul plămânilor.

Tratamentul naturist care stimulează detoxificarea

În primul rând trebuie să conștientizezi faptul că ai nevoie să faci o schimbare în viața ta, tocmai pentru a-ți menține sănătatea și a te bucura de ea timp îndelungat.

De aceea, este necesar să renunți la anumite obiceiuri nesănătoase cum ar fi consumul de făinoase, băuturi acidulate, prăjeli și dulciuri în exces.

Nu spune nimeni că trebuie să duci o viață doar în post, însă este bine să limitezi pe cât posibil tot ce este nociv organismului tău. Mai ales dacă ai renunțat la tutun, următorul pas va fi mult mai simplu.

Ai nevoie de 2 cm de ghimbir, 400 g de ceapă tocată, 2 linguri de pudră de turmenic, 400 g de miere și un litru de apă.

Pune apa la fiert și la primul clocot,  adaugă ceapa și ghimbirul. Apoi las-o la foc mic 5-10 minute, adaugă turmenicul și ține-o pe foc până când toată compoziția scade la jumătate. După ce s-a răcit, adaugă mierea și pune totul într-un recipient pe care-l depozitezi la frigider.

Află pe Clciksanatate.ro cum poți folosi ghimbirul și turmericul pentru a te reface după renunțarea la fumat!

Cum să combați răceala într-o singură zi
Greșeli care le fac viața grea purtătorilor de aparat dentar
 

 
 
Loading...