Rinichii sunt organele responsabile de filtrarea toxinelor din sânge printr-un proces complex de detoxificare. Menținerea lor sănătoși este un factor determinant în sănătatea întregului corp, deoarece ei au și rolul de-a menține un echilibru între electroliți și alți nutrienți, printre alte sarcini. Problema apare când se acumulează prea multe toxine și nu-și mai pot îndeplini funcția.


Este posibil să nu observi nimic la început, dar în timp, aceste disfuncţii duc la un lanţ de reacţii negative care se manifestă în diferite tipuri de simptome fizice. De aceea, trebuie să înţelegi cât de important este ca procesul de detoxifiere să fie îndeplinit printr-o alimentaţie sănătoasă şi bând lichide. La fel de eficiente sunt şi remediile naturale.

Beneficiile remediului pe bază de ceapă:

Ceapa a fost folosită de-a lungul timpului pentru menţinerea sănătăţii sistemului renal datorită proprietăţilor purificatoare, antibiotice şi diuretice pe care le are. În plus, ceapa are capacitatea de a crea o barieră protectoare şi de a lupta împotriva daunelor provocate de radicalii liberi şi agenţii infecţioşi.

Principala substanţă activă din ceapă, alicina, îi conferă un efect puternic antiinflamator şi detoxifiant, îmbunătăţind funcţia rinichiilor, mai ales dacă există acumulare de toxine. Împreună cu vitaminele şi mineralele din ceapă, are loc un echilibru între fluidele din corp, menţind sub control nivelul de electroliţi.

Află cum se prepară remediul pe clickpentrufemei.ro. 

 

Avocado, un remediu natural universal

Scapă de pietre la rinichi cu acest sirop puternic!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: