Șapte condimente scad riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculare

Ultima actualizare:

    Condimentele care reduc riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculareSursa Foto: andreiroșu org
Condimentele care reduc riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculareSursa Foto: andreiroșu org

Radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul a șapte condimente : salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.

Concluzia unui studiu efectuat pe parcursul a zece ani

La această concluzie au ajuns nutriționiștii  de la Universitatea Nebraska  din Lincoln (SUA) în urma unui studiu  realizat într-un interval  de zece ani.  Specialiştii prestigiosului for universitar au constatat că cele şapte condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când acestea sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șapte condimente, uşor de procurat de la magazinele Plafar, când sunt consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.      

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net