Printre atâtea reclame greu de crezut la diete-minune care te ajută să slăbești multe kilograme într-un timp-record, pare că a ieșit la iveală adevărata dietă-minune. Povestea incredibilă a unei tinere care a topit fără cine știe ce efort 60 de kilograme face ravagii pe Internet.


Femeia care are acum în jur de 30 de ani povestește pe blogul personal cum a reușit să ajungă la o siluetă normală. De câteva săptămâni publică zi de zi câte o filă de jurnal în care explică etapele prin care a trecut până a ajuns de la 120 la 60 de kilograme.

Tânăra și-a intitulat metoda și blogul chiar așa: „dieta-minune”, susținând că poți mânca orice fără să te îngrași. Acum patru ani, a început să mănânce la ore fixe și asta a ajutat-o să poată savura în continuare alimentele preferate.

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mănânc la ore fixe. Am păstrat, așadar, în meniul zilnic aceleași alimente pe care le consumam și atunci când stilul meu de viață devenise extrem de haotic și dezechilibrat din punct de vedere nutrițional. În concluzie, mâncam orice. Adică orice mâncasem și până să intru în cabinetul medicului nutriționist. Făcusem o singură schimbare în viața mea, dar o schimbare atât de importantă: am început să mănânc cu mare strictețe la orele fixe indicate (07.00, 10.00, 13.00, 16.00 și 19.00)”, povesteste femeia.

„Ce poate fi mai simplu decât asta?”

De asemenea, mărturisește pe blog cum s-a îngrășat: „Nu ne mai ascundem după deget, așa-i? Si eu, și voi ne-am îngrășat pentru că am mâncat haotic, alimente deloc dietetice și cantități mai mari decât ne-ar fi fost necesar pentru o supraviețuire decentă”.

Femeia spune că ea a slăbit menținând în alimentație aceleași alimente, dar mâncând doar la ore fixe: „Ce poate fi mai simplu decât asta? Aveți voie și în viitor să mâncați alimentele preferate,... dar la acele ore fixe. Gândiți-vă că oricine povestește în jurul vostru că a slăbit fie spune că și-a micșorat chirurgical stomacul, fie că a luat nu-știu-ce pastile, fie că s-a înfometat sau că a renunțat la tot ce are gust. Și voi mai faceți în continuare nazuri că nu puteți mânca la ore fixe? Că e prea grea această dietă-minune care nu vă cere decât un lucru? Că voi ați vrea să faceți asta, dar programul vostru de la serviciu sau de acasă nu vă permite? Atunci, bine... Binele nu se poate face cu de-a sila”.

 
 
Loading...