Cine nu vrea să stea iarna departe de medic? Click! şi Pronatura ţi-au pregătit cele mai bune produse naturale care combat răceala şi gripa. Siropul din "trusa familiei tale" conţine ingrediente minune cum ar fi apa Pi, miere polifloră, vitamina C, mentă sau museţel, care te fac mai rezistent în faţa virusurilor.


Trei linguriţe pe zi, înainte de mese, şi organismul tău va fi invincibil! Iată ce benefecii au ingredientele siropului din trusa pe care o poţi comanda din ziarul nostru, la preţul de numai 34,99 lei.

 Muşeţelul. Face minuni pentru sănătatea ta! Planta are proprietăţi antibacteriene, fiind utilă în infecţiile tractului digestiv şi ale căilor aeriene. Totodată, este un bun sedativ antispasmatic şi stimulent în cistite, în tratamentul enterocolitelor, gastritelor, diareei şi infecţiilor renale. Siropul sau ceaiul de muşeţel te scapă şi de durerile de gât.

Menta. Este cea mai indicată pentru sinuzită şi răceli şi ajută la detoxifierea organismului. Datorită proprietăţilor decongestionante, expectorante şi astringente, ceaiul de mentă sau siropul ameliorează gâtul iritat, tusea şi eliberează căile respiratorii. Totodată, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină.

Mierea polifloră. E un aliment natural compus din zaharuri simple, fructoză, glucoză, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime şi minerale. Mierea este ideală în perioada de iarnă pentru aportul de enzime pe care îl aduce. Stimulează pofta de mâncare, îmbunătăţeşte digestia, ajută funcţiile ficatului şi creşte procentul de hemoglobină în sânge.

Apa Pi. Ideală pentru sănătate, apa Pi are o calitate care-i lipseşte celei de la robinet: nu conţine substanţe dedurizante, neutralizante, antiseptice şi dezinfectante, microorganisme sau metale grele. S-a constatat că apa Pi are efecte binefăcătoare în revigorarea organismului, de întreţinere a sistemului imunitar şi ajută digestia. Totodată, ajută la vindecarea bronşitelor, astmului bronşic, a sinuzitelor şi la ameliorarea micozelor.

Economiseşti bani cu trusa cu 5 produse

Click! a obţinut pentru tine cele mai bune preţuri pentru această
trusă. Puteţi avea acasă cele 5 produse la preţul de numai 34,99 lei (cu
transport inclus). Economisiţi astfel 15 lei, bani pe care i-aţi fi
cheltuit în plus dacă aţi fi cumpărat separat aceste produse din
magazine sau de pe Internet. Iată ce conţine trusa: ceai pentru răceală
şi gripă (20 de pliculeţe); capsule pentru răceală şi gripă (10
capsule); sirop răceală şi gripă forte (100 ml) ; spray nazal Nazomer
(30 ml); sare de baie (100 ml).

Comandă acum! Stoc limitat

Trusa ta de răceală şi gripă cu cinci produse Pronatura costă numai
34,99 lei! Click! a obţinut cele mai bune preţuri pentru ca sănătatea ta
să fie pe primul loc! Tot ce trebuie să faci este să comanzi trusa şi o
vei primi chiar la tine acasă.

Cum trebuie să procedezi?

1. Sună la numerele de telefon (între orele 8.30 - 20.00) 0318.603.429 şi 0318.603.430  (tarif normal)
2. Lasă comanda ta, împreună cu datele pe care ţi le va cere operatorul telefonic.
3.
Primeşti pachetul la tine acasă, livrat de Urgent Curier.  Transportul
este gratuit (în limita celor 5.630 de locaţii acoperite de curier)

 
 
Loading...
Citeste tot despre: