Studiu: Strugurii inhibă înmulţirea celulelor canceroase

Ultima actualizare:

Rezultatele unui studiu in vitro arată că aceste noi flavonoide inhibă activitatea unei enzime, toposomeraza II, care joacă un rol esenţial în apariţia cancerului.

Din grupul noilor flavonoide fac parte şi myrcetina, cynidinele şi rutina, a căror activitate anticancerigenă este mai mare decât a resveratrolului, un alt component din strugure, căruia i se atribuie proprietăţi chimico-profilactice în prevenirea cancerului şi a tulburărilor cardiovasculare.

Pentru ca organismul să beneficieze de proprietăţile miraculoase ale savuroaselor boabe de strugure : boala canceroasă, îmbătrânirea prematură şi afecţiunile cardiovasculare, realizatorii studiului recomandă un consum zilnic de câte 200 g de struguri pe zi, cu coajă şi cu sâmburi cu tot.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net