Numerologii consideră că este firesc să precizeze strategia de viață a semenilor noștri , că ziua de naștere este ghidul care le arată acestora drumul cel bun. Pentru atingerea scopului dorit este importantă puterea voinței, schimbarea strategiei, perioadele favorabile, zilele favorabile pentru realizarea proiectelor benefice, sfaturile utile și problemele de sănătate.


Iată prioritățile  ce trebuie urmărite  de persoanele născute în ziua de 8:       

Puterea voinței pentru acești nativi

Persoanele născute  în ziua de 8  sunt o prezență puternică  în comunitatea în care trăiesc. Puterea voinței lor și consecvența de care dau dovadă, le furnizează  forța  de a-și realiza  cu succes toate proiectele.  Chiar dacă întâlnesc în drumul lor  obstacole, eșecuri, amânări  și sunt obligate să lupte, deseori perseverența, răbdarea  și voința  le i ajută să-și realizeze obiectivul urmărit. Cei născuți la o dată de 8 au încredere în reușite  și nu cedează  până nu-și  ating scopul dorit. Schimbările neaștepatate care apar deseori  în drumul lor îi obligă  să  se acomodeze cu  noile circumstanțe. Pentru e acești nativi, un motiv  esențial de viață este acela  de a servi cu prudență  o cauză  și  a-și sacrifica viața  în avantajul semenilor săraci și umili.   

Schimbarea strategiei

 În  situațiile critice, acești nativi  își schimbă strategia, dar nu renunță la scopul  urmărit. Până la vârsta de 35 de ani, ei  se confruntă  cu crize financiare pentru că nu pot economisi aproape nici o sumă modestă.  După ce depășesc această vârstă, ei  reușesc  să-și asigure , totuși, conturi bancare.  Mai mult,  au puterea să nu mai risipească  banii cu ușurință.

Sfaturi utile pentru acești nativi

  • Să-și lărgească cercul de  prieteni și de cunoștințe;
  • Să cultive mai multă toleranță și să fie mai prietenoși și atenți cu semenii din anturaj;
  • Să fie  activi  și să evite  pasivitatea și izolarea;
  • Să-și stăpânească dorința de a se răzbuna;

Să nu încurajeze  răzbunarea și răspândirea intrigilor;

  • Să învețe să zâmbească  și să se relaxeze  mai des;
  • Să-și respecte partenerul de viață și pe cei de afaceri;
  • Să călătorească  mai des și să se relaxeze;
  • Să aleagă persoane de încredere, prieteni buni , ghizi care să le asigure evoluția spirituală.

Zile bune, perioade faste

Cea mai bună zi  din săptămână pentru acești nativi este sâmbăta.  Numărul 8  este considerat  puternic,  dar perioadele  de șansă maximă  sunt  între 20 septembrie și 25  octombrie și între  20 ianuarie  și 20 februarie. În aceste intervale  este bine să se înceapă noi activități, să se rezolve  problemele amânate,  să se împlinească proiectele de călătorie și de afaceri.  Sunt de bun augur zilele de 8, 17 și 26 ale oricărei luni.

Anii favorabili de viață

Cei mai  buni ani de viață  sunt : al 8-lea, al 17-lea,  al 26 –lea, al 35-lea, al 44-lea,  al 62-lea,  al 71-lea, al 80-lea și al 89-lea.  

Problemele de sănătate

Acești nativi, saturnieni, se pot confrunta cu diverse probleme de sănătate: reumatisme, gută, paralizii, depresie, anxietate,  astm, colici, hipertensiune arterială  și afecțiuni cardiace, amorțeala membrelor, tulburările O. R.L și chelia.  De aceea, nativii trebuie să  fie prevăzători și să  aprecieze  tratamentele naturiste  recomandate de specialiști.    

 

 

Loading...