În mod normal, la o masă, jumătate din farfurie ar trebui să fie doar legume pentru a-ți menține starea de sănătate. În acest fel, alimentația devine cel mai eficient tratament de care poți avea parte.

Bolile articulare sunt printre cele mai dureroase și greu de tratat, iar cremele și tratamentele au efecte doar de scurtă durată, astfel că cea mai bună modalitate de a-ți menține sănătatea vine tot din natură.
Printre leacurile bunicii se pare că la rang de cinste se află o legumă destul de populară și anume vânăta, care nu doar că poate calma durerile cauzate de artrită, însă poate vindeca această afecțiune.
Având în vedere că această legumă poate acționa atât pe interiorul organismului  o dată cu ingerarea ei cât și la exterior cu ajutorul cataplasmelor și tincturilor pe bază de vânătă.

Ce este artrita?

Artrita este una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni caracteristic ei  fiind o inflamație a unei articulații sau mai multe simultan. Se descrie adesea ca fiind o eroziune, o deteriorare treptată a cartilajului care acoperă osul unei articulații ce începe să se uzeze. Adesea apare odată cu înaintarea în vârstă, mai ales după o lovitură sau la sportivi.

În urma acestui proces, osul de dedesubt începe să se îngroașe și ulterior să se deformeze împiedicând o flexibilitate normala în  cadrul articulației respective.

Află pe Clicksanatate.ro cum să folosești vinetele ca remediu pentru artrită!

VIDEO Fă mișcare la birou alături de Click!Sănătate

Cum și de ce să introduci cânepa în alimentație

 
 
Loading...