Persoanele care doresc să elimine toxinele şi grăsimile din organism trebuie să încerce neapărat tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere. Oţetul de mere cu miere are un conţinut însemnat de vitamine şi enzime şi completează necesarul de săruri minerale în organism. Click! a făcut o selecţie cu cele mai benefice tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere.


Oţetul de mere conţine multe vitamine, minerale, aminoacizi, magneziu şi calciu. Mierea de albine, la rândul ei, conţine proteine, fosfor, săruri minerale şi aminoacizi. Iată de ce tot mai multe persoane aleg tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere.

Tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere: Ajută la ameliorarea artritei

  • Cum scapi de artrită cu tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere

  • Bea o lingură cu oţet de mere şi miere pusă într-un pahar cu apă, de patru ori pe zi, timp de două săptămâni.

Tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere: Te scapă de durerile de gât şi amigdalite

  • Pune o lingură de oţet de mere într-un pahar şi o lingură de miere. Apoi fă gargară din oră în oră. După gargară, înghite.

Tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere: Luptă împotriva căderii părului

  • Pentru cei care vor să ştie cât mai multe despre tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere, ar trebui să ţină cont că această combinaţie ajută podoaba capilară. Frecţionează zona afectată cu oteţ de mere şi miere, de şase ori pe zi.

Tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere: Ajută la hipertensiunea arterială

  • Pune două linguriţe de oţet de mere şi miere într-un pahar cu apă şi bea la fiecare masă câte un pahar.

Tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere: Ameliorează varicele

  • Pentru tratarea varicelor se recomandă tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere. Iată cum trebuie să procedezi. Aplică oteţ de mere cu miere pe zona cu varice, dimineaţa şi seara şi masează uşor.

Tratamente naturiste cu oţet de mere şi miere: La ce mai ajută această combinaţie

Combinaţia de oteţ de mere şi miere mai este folosită în afecţiuni precum: insuficiență tiroidiană, obezitate, hipercorticism, hipercolesterolemie, nevralgii, sterilitate primară, intoxicații cu alcool și tutun, sinuzită, nevralgie facială, artrită, afecțiuni degenerative, arteroscleroză, insomnii, amețeli, hipertensiune, anchiloză articulară, gripă, răceală, zona zoster, arsuri, varice, dureri articulare, alopecie, micoze ale unghiilor, halena, alergii, anemie, arsuri atomacale, eczeme, îmbătrânire prematură, indigestie, hipoaciditate gastrică, reumatism, reumatism degenerativ, previne infecțiile renale și urinare, ajută la eliminarea calculilor biliari și renali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...