Problema alopeciei până nu demult considerată ca fiind specific masculină, din cauza a mai multor factori printre care și stresul afectează și partea feminină. Îngrijește-ți și mențineți frumusețea părului tău cu ajutorul rozmarinului și vei scăpa de coșmarul alopeciei.

Chiar dacă era considerată o problemă masculină, în ziua de astăzi , imaginea vinde destul de mult, și părul este un element primordial al imaginei de sine și a încrederii în forțele proprii.

În cazul în care ai observat cazuri în familie de alopecie, și vrei să combați acest efect este foarte important să ai grijă la stilul tău de viață și să te folosești de toate remediile naturii pentru a întârzia cât mai mult posibil acest fenomen.

Din ce cauză apare alopecia?

Nu se poate pune această problemă pe seama unei singure cauze, mai mulți factori contribuie la apariția acestui fenomen printre care se regăsesc bineînțeles și factorii genetici, diferite afecțiuni ale pielii, anumite deficiențe nutriționale,bineînțeles și nelipsitul stres, dezechilibrul hormonal sau chiar și anumite efecte secundare la diverse medicamente.

Ca o consecință a îmbătrânirii organismului, odată cu înaintarea în vârstă este posibil să te confrunți cu această problemă și să pierzi o mare parte din podoaba capilară, mai ales că foliculii de păr încep să se micșoreze.

Află pe Clicksanatate.ro cum să aplici tratamentului pentru a stopa pierderea părului!

Tratează naturist constipația

Afecțiuni ginecologice frecvente

 
 
Loading...