Trei îndulcitori care înlocuiesc zahărul

Ultima actualizare:

    Mierea este la fel de bogată în nutrienţie, prin urmare, foarte sănătoasă pentru organism.
Mierea este la fel de bogată în nutrienţie, prin urmare, foarte sănătoasă pentru organism.

Când spunem zahăr, ne gândim la ceva dulce şi bun pe care-l savurăm ori de câte ori avem ocazia. Atenţie, însă! Specialiştii ne atenţionează că zahărul poate face mult rău organismului, mai ales dacă este rafinat.

Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi ne spune în cartea sa, „Revoluţie în bucătărie", care sunt îndulcitorii naturali.

 Sucanatul este sucul de trestie integral deshidratat bogat în vitamine şi minerale şi este înlocuitorul perfect al zahărului. Se găseşte la magazinele bio sau la plafar şi poate fi folosit şi la prepararea dulciurilor deoarece suportă temperaturi înalte.

 Mierea este la fel de bogată în nutrienţie, prin urmare, foarte sănătoasă pentru organism. Atenţie, însă, cum o consumaţi! Aceasta devine toxică dacă este folosită la temperaturi mai mari de 40 de grade, aşadar evitaţi să o folosiţi dacă ceaiul sau cafeaua sunt fierbinţi.

Este interzisă copiilor sub un an, ca măsură de precauţie pentru evitarea botulismului.

Şteviozida este un îndulcitor excelent, natural, pe care-l găsiţi în magazinele cu produse bio. Este bogat în nutrienţi şi nu dăunează organismului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net