Alimentele și băuturile pe care le găsim în comerț ascund deseori aditivi extrem de periculoși, de care nu suntem conștienți.


Puțini sunt cei care știu la ce riscuri se supun atunci când consumă alimente ce conțin acest produs. Acesta este o neurotoxină ce conține metanol, una dintre cele mai nocive otrăvuri metabolice. Acest îndulcitor sintetic, utilizat la scară mare, poate fi sursă a zeci de boli - circa 70, după cum au arătat studiile de până acum. Alte cercetări sunt încă în derulare. 

Drogul ascuns din mâncare 

Este un îndulcitor folosit de obicei în diferite băuturi, datorită faptului că are o putere de îndulcire de 200 de ori mai mare decât cea a zahărului natural, dar și în guma de mestecat sau diferite alimente.

De la efecte nocive precum cefalee, insomnie, tulburări de vedere, auz și memorie, dificultăți de concetrare și menținere a atenției, amețeli, oboseală și palpitații, lipsa de calciu sau scăderea acuității senzoriale (miros, gust, pipăit, sensibilitate la durere), se poate ajunge, prin consum îndelungat, la gripă, boli de plămâni, infecții urinare și intestinale. 

Află pe clickpentrufemei.ro despre ce produs periculos e vorba!

Persoanele cu această grupa de sânge sunt mai predispuse la cancer și boli de inimă

Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct

 

Loading...
Citeste tot despre: