Uleiul de oregano este folosit în gastronomia europeană. Deseori, în preparatele italieneşti, de exemplu, extractul de oregano este folosit în locul uleiului indigen de măsline. Acest tip de ulei este preferat de consumatori, atât pentru gustul plăcut amărui, cât şi pentru proprietăţile sale terapeutice.


Cercetătorii europeni recomandă acest tip de grăsime

Cercetătorii europeni  recomandă acest tip de grăsime care tratează cu succes infecţiile pulmonare, digestive şi orice tip de infecţie care apare la nivelul tegumentului.  În acelaşi timp, noua „vedetă” naturistă europeană optimizează respiraţia, combate tusea  şi ţine sub control nivelul tensiunii arteriale. Mai mult, datorită proprietăţilor dezinfectante, extractul natural de oregano ajută la eliminarea microbilor din organism spun și cercetătorii americani. În ţara noastră, acest produs se găseşte în magazinele Plafar fie sub formă lichidă, fie sub formă de capsule.     

 
 
Loading...