Apple a lansat trei noi modele de telefoane, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Pro Max. iPhone 11 va fi disponibil în șase culori și are un display de 6,1 inch, două camere de 12 MP și o baterie care va rezista cu o oră mai mult decât cea de pe iPhone XR.


Cât costă iPhone 11

iPhone 11 va pleca de la prețul de 699 de dolari și va rula pe un procesor Apple A13 Bionic. Mai mult, una dintre cele două camere are un unghi ultra larg, pentru realizarea fotografiilor ample, iar Night Mode promite o calitate superioară a imaginilor surprinse pe timp de noapte sau când nu este suficientă lumină.

Cât costă iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max

iphone.jpg

iphone 11, iphone 11 pro, iphone 11 pro max
Apple a lansat trei noi modele de iPhone: 11, 11 Pro, 11 Pro Max
foto: Getty

 

iPhone 11 Pro are un preț de pornire de 999 de dolari, trei camere foto de 12 MP: unghi normal, telefoto și unghi ultra larg. Cei de la Apple, prin vocea CEO-ului Tim Cook, promit că bateria acestui model va dura cu patru ore mai mult decât cea de la iPhone XS. iPhone 11 Pro vine în patru culori: silver, gold, midnight green și space grey și are dimensiunea de 5,8 inch.

iPhone 11 Pro Max vine în dimensiunea de 6,5 inch, la un preț care pleacă de la 1099 de dolari, cu o baterie care are o durată de viață cu cinci ore mai mare decât cea de la iPhone XS Max.

Când vor fi disponibile noile iPhone în România

Telefoanele vor fi disponibile la precomandă din 13 septembrie, în SUA, însă rămâne de văzut dacă distribuitorii din România și operatorii de telefonie mobilă vor respecta termenul înaintat de SUA sau va fi decalat cu o săptămână, așa cum s-a întâmplat la alte evenimente Apple anterioare. În acest caz, ar însemna ca precomenzile să se facă din 20 septembrie, iar în magazine să ajungă din 27 septembrie.

iPad

Apple a lansat și noul model de iPad, cu un ecran mai mare, de 10,2 inch. Are un procesor A10 Fusion, iar prețurile vor porni de la 329 de dolari. 

 
 
Loading...