Digi Mobil e cel mai mic operator, pe când Orange e cel mai mare, ca număr de utilizatori. Acum știm și câte milioane de cartele sunt pe piață, scriu cei de la Playtech.ro.

Digi Mobil e lider la portări și Orange e lider la număr de abonați. Alături de aceștia, mai există Vodafone și Telekom și toți patru oferă atât postpaid, adică abonamente, cât și prepaid, adică acele cartele pe care trebuie să le reîncarci lunar. Acum, ANCOM anunță că tendința oamenilor e de a trece la abonamente de servicii de telefonie mobilă, în detrimentul cartelelor preplătite.

Această evoluție, indiferent că vorbim de Digi Mobil, Orange sau Vodafone, s-a observat încă din 2016 și există o explicație: diversificarea pachetelor și facilitățile oferite de furnizori, la prețuri preferențiale. De fapt, câștigul este de ambele părți: furnizorii vând pachete, iar clienții se bucură de mult mai multe facilități. Datele comunicate acum de ANCOM, fără a preciza dacă e vorba de Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom, sunt pentru prima jumătate a lui 2017.

Vezi cifrele comunicate oficiale care îți arată ce pretenții au românii!

 

 

 

loading...
Loading...