Televizoarele Smart sunt gata pentru Internet şi oferă acces la un univers de divertisment fără limite, într-un fel uşor şi amuzant. Bucură-te de filme, emisiuni TV, jocuri şi aplicaţii cu un LG Smart TV. Televizoarele LG conectate la Internet asigură divertismentul pentru întreaga familie.


Nu există nicio îndoială că, pe măsură ce tehnologia a evoluat, s-a modificat și modul în care consumăm mass-media. Informațiile sunt mereu la îndemână, datorită progreselor înregistrate în ceea ce privește smartphone-urile, tabletele și computerele. Acum, indiferent de dimensiunea ecranului, avem acces la orice fel de conținut.

Asemeni acestor dispozitive, și televizorul a devenit un centru de divertisment, datorită tehnologiei inteligente. Probabil cel mai mare ecran din casă, poate fi utilizat pentru a asculta muzică, pentru a vedea fotografii, pentru a juca jocuri și viziona videoclipuri. Dar, dacă încă nu știi sigur ce poți face cu un LG Smart TV, iată câteva sfaturi utile și recomandări.

Descoperă așadar cum un LG Smart TV îți poate deschide drumul spre o întreagă lume de noi opțiuni de divertisment, de la vizionarea de videoclipuri la controlul unei case pline de gadgeturi.

Ce înseamnă un LG Smart TV?

Redarea video în flux: Cu un LG Smart TV, te poți bucura de video în flux de la YouTube şi de la servicii cum ar fi Netflix. Tehnologia a dat publicului puterea de a controla și nicăieri nu este mai evident acest lucru decât în magazinul de conținut LG.

Reţele sociale: Trimite mesaje Twitter, actualizează-ți starea sau editează-ți profilul prin interfaţa Smart TV. Televizoarele conectate la Internet te ajută să iei uşor legătura cu familia şi cu prietenii din reţelele sociale preferate.

Aplicaţii TV: Exact ca la un smartphone, beneficiezi de aplicaţiile LG create pentru LG Smart TV. Vrei să afli cum va fi vremea, să verifici scorurile sau să joci jocuri video direct pe televizor? De la ştiri la divertisment, televizoarele Smart au aplicaţii de care se poate bucura întreaga familie.

Telecomandă Magic Motion: Telecomanda cu mişcări magice pentru LG Smart TV pentru Internet te ajută să selectezi cu o mişcare de baghetă şi un clic pe un buton.

Interfaţă personalizată: Găsești pe loc divertismentul preferat. Interfaţa LG Smart TV este uşor de personalizat cu televiziune în direct, video în flux şi aplicaţiile personalizate dorite.

Partajare Smart: Toate LG Smart TV se conectează uşor la reţeaua fără fir, iar cu sistemul de partajare Smart poți reda în flux fotografii şi fişiere video de pe computere sau alte echipamente din reţea.

Google Assistant: Întreabă-ți televizorul ce să urmărești și găsește conținut nou folosind căutarea vocală Google.

Control voce: Dă volumul mai tare sau schimbă canalul folosindu-ți vocea, cu tehnologia de inteligență artificială ThinQ AI și Magic Remote.

WebOS: Platforma prietenoasă face ușor de găsit conținutul preferat, cu carduri codate color la marginea ecranului, pentru a le putea identifica ușor.

Mod inteligent de a te uita la TV

Alege un LG Smart TV și vei avea la picioare o mulțime de divertisment premiat. Televizoarele Smart se conectează la Wi-Fi, deci poți vizualiza conținut direct pe televizorul tău.

Cel mai vândut brand OLED Cea mai avansată tehnologie de ecran a LG, OLED, oferă imagine de o calitate incredibilă pentru casa ta. Dacă te îndrepți și spre procesorul Alpha 9, cea mai recentă tehnologie și cel mai puternic și avansat „creier”, alături de ThinQ AI pentru operațiuni Smart TV și mai inteligente, atunci ai descoperit tot ceea ce îți poate oferi un LG Smart TV. Smart TV de la LG înseamnă isteţimea simplificată. Cu o multitudine de caracteristici cum ar fi redarea video în flux, reţelele sociale şi aplicaţiile TV, televizoarele gata pentru Internet de la LG oferă ore întregi de divertisment şi distracţie interactivă. Bucură-te de distracţiile preferate şi descoperă altele cu ajutorul televizorului Smart sau caută alte televizoare cu tehnologii exclusive de la LG, cum ar fi Film Patterned Retarder (FPR) de la televizoarele 3D. Găsește-ți un LG Smart TV preferat de la OLED și NanoCell la Ultra HD și bucură-te de această experiență.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: