Aveți momente când adormiți foarte greu? Muzică v-ar ajuta să rezolvați această problemă, dar căștile sunt incomode în pat? Iată soluția ideală - perna care vă cântă muzica preferată din telefonul mobil.


Studiile au arătat că poate fi periculos să asculți muzică la căști atunci când te afli în pat, pe punctul de a adormi. Ei bine, această problemă a fost rezolvată. A fost inventată perna care are un sistem audio încorporat cu ajutorul căruia poți asculta muzica favorită în timp ce adormi, informează Mirror.co.uk.

În plus, nu trebuie să-ți faci griji că îi vei deranja pe cei de lângă tine. Muzica se aude din interiorul pernei suficient de tare pentru tine, dar destul de încet pentru a nu deranja partenerul sau partenera lângă care dormi.

Asta nu e tot - perna Zeeq te ajută să adormi, îți monitorizează și reacționează în cazul în care sforăi, îți analizează somnul și te trezește atunci când dorești. Cel mai interesant aspect al acestei perne este că atunci când senzorul îți detectează sforăitul, începe să vibreze ușor pentru a te îndemna să te miști într-o altă poziție de dormit. Perna se conectează cu telefonul tău mobil prin intermediul unei aplicații.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...