Dacă vă numărați printre cei care au dezvoltat o fascinație pentru Popcorn Time, trebui să știți că serviciul supranumit Netflix pentru pirați s-a transformat din aplicație în website.


Deși la prima vedere Popcorn Time s-ar afla la limita legalității, deoarece nu vă obligă să mai descărcați manual filme de pe torrent, tot conținutul multimedia servit prin această platformă este piratat.

Ca urmare, folosindu-l, vă asumați câteva riscuri, mai ales dacă vă aflați într-o țară occndentală în care mulți internauți au fost deja notificați în legătură cu ilegalitate respectivului gest.

Trecând însă pe acest preambul, dacă sunteți împăcați cu voi, merită să aveți în vedere că Popcorn Time sau Netlfix pentru conținut piratat tocmai a fost portat online. 

Sistemul folosit la crearea sa se bazează pe o tentativă anterioară intitulată Popcorn In You Browser. Acea încercare însă nu a fost foarte trainică deoarece se baza pe servicii terțe pentru a funcționa.

În spatele noului website cu o interfață foarte similară cu cea a serviciului legal Netflix, se află un tânăr de doar 15 ani.

Vezi adresa de unde poți accesa gratuit filme și seriale

 
 
Loading...
Citeste tot despre: