În rândurile de mai jos, am adunat toate informațiile despre programul prin care statul vrea să finanțeze antreprenorii aflați la început de drum sau pe viitorii antreprenori. 

Start-Up Nation, programul de finanțare prin care statul vrea să îi ajute pe cei cu idei să-și pornească o afacere, încă nu a ajuns în Monitorul Oficial și încă se așteaptă promulgarea lui de către Președinție. Cu toate acestea, interesul față de proiect este foarte mare, numeroși antreprenori și potențiali antreprenori dorind să afle mai multe informații despre fondurile promise de Guvern. Cu această ocazie, am zis să strângem toate informațiile relevante despre Start-Up Nation în acest articol. Materialul va fi actualizat de fiecare dată când vom avea noi detalii despre program.

Despre programul Start-Up Nation s-a vorbit prima dată în luna ianuarie a acestui an, dar programul a suferit numeroase modificări până în prezent. Pe scurt, Start-Up Nation este un program prin care statul român se oferă să ofere până la 200.000 de lei celor care vor să pornească un IMM. Cei 200.000 de lei (suma maximă care poate fi accesată de o persoană prin acest program) sunt nerambursabili și reprezintă 100% din valoarea cheltuielilor eligibile. Pe scurt, spre deosebire de alte programe de finanțare, statul nu îi mai cere antreprenorului să plătească o parte din cheltuielile care survin odată cu deschiderea unei noi companii.

Află cum accesezi fondurile Start-up Nation și care sunt codurile CAEN eligibile

 
 
Loading...
Citeste tot despre: