Fără să-ți dai seama, cel mai popular program de chat ți-ar putea consuma o cantitate semnificativă de spațiu. De aceea, e bine să înveți cum faci curățenie pe WhatsApp, scriu cei de la Playtech.

Cu toții folosim WhatsApp. Este prima aplicație pe care o instalez pe un telefon nou, chiar înainte de Facebook sau Messenger. Media de vârstă a utilizatorilor a crescut semnificativ în ultimii ani, iar acest detaliu nu face decât să te convingă și mai mult de faptul că nu poți sta fără el. Din păcate, același WhatApp care creează dependență, s-ar putea să te lase fără spațiu pe mobil.

Tot ceea ce primești pe WhatsApp rămâne in-app și îți crește semnificativ dimensiunea aplicației. În funcție de setările pe care le ai pe mobil, ai putea opta ca fiecare poză sau clip video pe care le primești să fie salvate direct în galerie. Asta nu înseamnă însă că nu o să le poți vedea și în WhatsApp, în interiorul conversației inițiale. Dacă faci parte dintr-unul sau mai multe grupuri, cumulul de meme, gif-uri și clipuri amuzante care te lasă fără spațiu pe mobil e și mai mare.

În orice caz, deși soluția evidentă este să-ți ștergi aplicația de pe telefon și să o instalezi din nou, există o metodă și mai simplă. De ceva timp, în interiorul îndrăgitului program a fost implementat un mecanism prin care poți vedea clar cât îți ocupă fiecare conversație sau discuție în grup, cât îți ocupă pozele și filmele partajate în interiorul acelui dialog.

Vezi AICI VIDEO-Tutorialul!

 

 

 

 

loading...
Loading...