Angela Similea a avut parte de un lanţ de ghinioane. A rămas văduvă şi a pierdut mai multe proprietăţi din cauza unor datorii la bancă. De atunci şi-a scos casa la vânzare şi locuieşte pe la prieteni.


Angela Similea (74 ani) pare un munte de răbdare şi de putere. A fost urmărită de ghinion în ultimii ani, dar nu s-a lăsat doborâtă de probleme. A pierdut mai multe proprietăţi şi a înfruntat totul cu tărie. De când a rămas văduvă nu a mai călcat în vila în care a stat cu soţul ei, politicianul Victor Surdu.

angela-similea-vila-bucuresti.jpg

Vila din zona Gării de Nord, unde stă acum artista

Pur şi simplu nu a putut locui singură în palatul imens din comuna Belciugatele. Artista s-a mutat în zona Plevnei, în vila unor prieteni care locuiesc peste hotare şi s-au oferit să o ajute. Au trecut 9 ani de când a plecat din vila cu 16 camere din satul Mataraua. Tot de atunci încearcă să lase în urmă necazurile prin care a trecut şi să se bucure de viaţă. Ca să scape de datorii, la 1 septembrie 2014 şi-a scos casa la vânzare. A cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde. Au trecut 6 ani şi tot nu a reuşit să o dea.

angela-similea-conac.jpg

Conacul din Mataraua unde locuia cu regretatul Victor Surdu

Coşmarul artistei a început în anul 2009. Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă şi au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat în anul 2007, de 700.000 de euro. Însă o problemă nu vine niciodată singură. Tot în acest an i s-au îmbolnăvit mama, Gherghina, şi soţul, Victor Surdu. I-a pierdut pe rând: întâi mama, apoi soţul, apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi. A rărit apariţiile publice, iar anul trecut s-a lăsat de cântat. Totul a culminat luna aceasta, când a pierdut procesul pentru averea rămasă de la Victor Surdu.

4-simileasurdu.jpg

Victor Surdu, ucis de ciroză în 2011, îşi doarme somnul de veci în cimitirul mănăstirii Samurcăşeşti din Ciorogârla

Artista a rămas văduvă în 2011 şi, de atunci, în fiecare an merge la fiul ei, Sorin Hilgen (47 ani) şi la cei doi nepoţi Jan Christian (25 ani) şi Grace (23 ani), stabiliţi în SUA. Anul acesta însă, din cauza pandemiei de coronavirus, ea n-a mai putut pleca peste Ocean. De când restricţiile s-au ridicat, artista merge periodic să-şi încarce bateriile la Mănăstirea Samurcăşeşti din Ciorogârla. Se roagă pentru fiu şi pentru nepoţi ca să-i ţină Dumnezeu sănătoşi şi aprinde o lumânare soţului ei, la mormânt. De altfel, surse apropiate cântăreţei ne-au declarat că marea ei dorinţă este ca, atunci când Dumnezeu va dori să o ia la El, să fie înmormântată lângă soţul ei, în cimitirul mănăstirii.

5-sorin-hilgen-copii-sotie.jpg

Sorin Hilgen (47 ani) cu soţia şi cei doi copii, Jan Christian (25 ani) şi Grace (23 ani)

Angela Similea a avut patru căsnicii

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori. Prima dintre ele a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărţit înainte să aibă copii. După el a urmat mariajul cu Sorin Movileanu, chitarist. Cu acesta din urmă, Angela Similea are un fiu, căruia i-a dat numele tatălui său, Sorin. Mai târziu, fiul Angelei Similea şi al chitaristului Sorin Movileanu a fost înfiat de următorul soţ al artistei, Jan Hilgen, om de afaceri din Olanda. Solista s-a despărţit şi de omul de afaceri olandez în 1991, după 17 ani de mariaj. În perioada în care era cu Jan, interpreta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Piersic. Însă iubirea lor a fost una interzisă, întrucât amândoi erau căsătoriţi cu altcineva. În 1999, Angela Similea s-a căsătorit cu Victor Surdu, bărbatul care a aşteptat-o timp de 30 de ani.

Mănăstirea Samurcăşeşti, unică în România

Mănăstirea Samurcăşeşti-Ciorogârla se află la 20 de kilometri de Bucureşti şi e singurul lăcaş de cult din România cu trei altare. E o mănăstire de maici veche de 200 de ani, care are trei hramuri: Sfânta Treime, Adormirea Maicii Domnului şi Cuvioasa Paraschieva. A fost, de-a lungul timpului, ascunzătoare pentru Tudor Vladimirescu şi pandurii lui, după care, în timpul războiului, a fost distrusă aproape în întregime de bombardamente. 

 

Citește și: 

Știai cum o cheamă în buletin pe Angela Similea? Solista are trei nume

Legende şocante despre vedete pe vremea lui Ceauşescu. Benone, Nadia şi Piersic, în poveşti care îţi dau fiori

 
 
Loading...