2016, anul divorţurilor care au zguduit Hollywoodul

Ultima actualizare:

    Angelina Jolie (41 de ani) a dat divorţ de Brad Pitt (52 de ani) la 19 septembriefoto: Getty
Angelina Jolie (41 de ani) a dat divorţ de Brad Pitt (52 de ani) la 19 septembriefoto: Getty

A fost un an zbuciumat pentru staruri! O dovedeşte în primul rând cel mai mediatizat divorţ al secolului, care a dus la ruperea cuplului de aur Angelina Jolie şi Brad Pitt, în luna septembrie.

2016 va rămâne în istorie şi pentru unul din cele mai murdare „războaie” de la Hollywood, declanşat în urma divorţului dintre Amber Heard şi Johnny Depp. Iată cuplurile care şi-au spus „adio” în acest an.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina Jolie (41 de ani) a dat divorţ de Brad Pitt (52 de ani) la 19 septembrie după 12 ani de iubire şi după doi ani de când s-au căsătorit. Ei au şase copii, trei adoptaţi, Maddox (15 ani), Pax (13 ani), Zahara (11 ani), şi trei biologici, Shiloh (10 ani), Knox şi Vivienne, de 8 ani, iar actriţa vrea cu orice preţ să obţină custodia totală pentru ei. Angelina a citat diferenţe ireconciliabile drept motiv de divorţ, însă gurile rele spun că, în principal, despărţirea ar fi fost cauzată de aventura pe care Brad ar fi avut-o cu actriţa franceză Marion Cotillard în timp ce jucau în filmul “Aliatul”. De vină ar mai fi fost abuzul de alcool şi droguri al starului, dar şi neînţelegerile privitoare la creşterea copiilor. Cei doi actori urmează să se bată şi pentru împărţirea averii de 400 de milioane de dolari, deşi au semnat un contract prenupţial.

Johnny Depp şi Amber Heard


    Amber, Heard (30 de ani) a dat divorţ de Johnny Depp (53 de ani), la 23 maifoto: Getty
Amber, Heard (30 de ani) a dat divorţ de Johnny Depp (53 de ani), la 23 maifoto: Getty

Amber, Heard (30 de ani) a dat divorţ de Johnny Depp (53 de ani), la 23 mai. Actriţa a decis să se despartă de protagonistul seriei “Piraţii din Caraibe” după numai 15 luni de căsnicie în urma unui imens scandal care a avut loc în casa lor din California. Actorul ar fi abuzat-o verbal şi fizic în timp ce se afla sub influenţa drogurilor şi a alcoolului. Amber a dat declaraţii la poliţie şi a dat publicităţii rănile pe care starul i le-ar fi produs. Iniţial, ea a cerut 50 de milioane de dolari pentru a se înţelege în afara justiţiei. În final, în luna august, scandalul s-a încheiat după ce Depp a promis să-i dea numai 7 milioane de dolari, bani pe care actriţa a promis că îi va dona în scop caritabil. Până în perzent, banii nu au ajus în spitalele de copii, după cum a promis. Amber şi Depp s-au cunoscut în 2012 în timp ce jucau împreună în filmul “Jurnalul unui băutor de rom”. În acelaşi an, Johnny Depp s-a despărţit de partenera sa de viaţă Vanessa Paradis, împreună cu care are doi copii.

Marc Anthony şi Shannon De Lima


    Fotomodelul Shannon De Lima (28 de ani a dat divorţ de cântăreţul Marc Anthony (48 de ani) în luna noiembriefoto: Getty
Fotomodelul Shannon De Lima (28 de ani a dat divorţ de cântăreţul Marc Anthony (48 de ani) în luna noiembriefoto: Getty

Fotomodelul Shannon De Lima (28 de ani a dat divorţ de cântăreţul Marc Anthony (48 de ani) în luna noiembrie după numai doi ani de căsnicie. A făcut anunţul însuşi artistul, care este devastat după despărţire. În timp ce prietenii lui Shannon au povestit că manechinul s-ar fi săturat de faptul că Marc muncea prea mult şi că i-ar fi fost infidel. Însă cei care lucrează cu artistul au spus că, dimpotrivă, acesta ar fi fost suspicios că mult mai tânăra soţie îl înşela. Deşi Shannon avea o relaţie cordială cu fosta soţie a lui Marc Anthony, Jennifer Lopez, aceasta s-ar fi supărat rău când cei doi s-au sărutat pe gură în noiembrie la Latin Grammy. La scurt timp, venezueleana a dat divorţ. Marc Anthony a mai fost căsătorit cu Dayanara Torres, între 2000 şi 2004 şi cu Jennifer Lopez din 2004 până în 2014, căsnicii din care au rezultat 5 copii.

Naomi Watts cu Liev Schreiber

Actorii Naomi Watts (48 de ani) şi Liev Schreiber (49 de ani) au anunţat că se despart după 11 ani de relaţie la 26 septembrie. „În ultimele luni, am ajuns la concluzia că cea mai bună cale de a continua ca o familie este să ne despărţim ca şi cuplu. Vom continua să ne creştem copiii împreună şi rugăm presa să îi cruţe şi să ne respecte viaţa privată”, au scris ei într-o declaraţie comună. Naomi şi Liev s-au cunoscut în 2005 la un eveniment monden. Nu au fost niciodată căsătoriţi, însă au împreună doi fii, Alexander, în vârstă de nouă ani, şi Samuel, de şapte ani. Naomi Watts are o avere de 20 de milioane de dolari, iar Liev Schreiber are şi el în conturi tot 20 de milioane de dolari. Ei deţin proprietăţi în Los Angeles şi Australia, însă deocamdată nu au decis cum le vor împărţi.

Drew Barrymore şi Will Kopelman


    Actriţa Drew Barrymore, în vârstă de 41 de ani, a anunţat în octombrie că divorţează de actorul şi expertul în vânzări de opere de artă Will Kopelman (38 de ani)foto: Getty
Actriţa Drew Barrymore, în vârstă de 41 de ani, a anunţat în octombrie că divorţează de actorul şi expertul în vânzări de opere de artă Will Kopelman (38 de ani)foto: Getty

Actriţa Drew Barrymore, în vârstă de 41 de ani, a anunţat în octombrie că divorţează de actorul şi expertul în vânzări de opere de artă Will Kopelman (38 de ani). Divorţul a fost finalizat deja trei săptămâni mai târziu. Nu a fost nici o bătălie pentru custodia fiicelor lor, Olive, în vârstă de patru ani, şi Frankie, de 2 ani. Au lăsat să se înţeleagă că vor păstra custodia comună în privinţa copiilor. Cei doi au semnat un contract prenupţial beton, ceea ce înseamnă că împărţirea bunurilor va fi mai uşoară. Kopelman are o avere de 5 milioane de dolari, iar Drew Barrymore are în conturi 125 de milioane de dolari. Cei doi au şi două case în New York şi Los Angeles, însă nu au anunţat cum le vor împărţi. Ei s-au logodit în ianuarie 2012 şi s-au căsătorit în iunie 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net