Anul acesta mai puţine vedete au ajuns la altar. Mult mai multe au ales să divorţeze. Numai două nunţi mai importante au avut loc în lumea celebrităţilor. Dintre divorţuri au şocat cele ale cântăreţelor Janet Jackson şi Mel B.


Kate Upton şi Justin Verlander, nuntă în Italia

Kate Upton şi Justin Verlander

Kate Upton şi Justin Verlander
Kate Upton şi Justin Verlander s-au căsătorit în noiembrie
Foto: Instagram

Fotomodelul Kate Upton, de 25 de ani, s-a căsătorit cu jucătorul de baseball Justin Verlander, de 35 de ani. Nunta a avut loc la 4 noiembrie 2017, în Toscana, Italia. Mireasa a purtat o superbă rochie făcută de casa de modă Valentino.

Miranda Kerr şi Evan Spiegel, cununie în casa mirelui

Miranda Kerr şi Evan Spiegel

Miranda Kerr şi Evan Spiegel
Miranda Kerr şi Evan Spiegel s-au căsătorit în mai
Foto: Instagram

Fotomodelul Miranda Kerr (34 de ani) s-a căsătorit cu fondatorul Snapchat Evan Spiegel, de 27 de ani. Nunta a avut loc departe de ochii lumii, în casa mirelui, în mai 2017. Mireasa a purtat o rochie marca Dior Haute Couture.

Fergie şi Josh Duhamel, divorţ după 8 ani

Fergie şi Josh Duhamel

Fergie şi Josh Duhamel
Fergie şi Josh Duhamel au divorţat în septembrie
Foto: Instagram

Cântăreaţa Fergie (42 de ani) şi actorul Josh Duhamel (45 de ani) au anunţat că divorţează în septembrie 2017. Ei au luat decizia să se despartă după opt ani de căsnicie şi 13 ani de viaţă împreună. Fergie a spus că a fost dorinţa soţului. Cei doi au un fiu, Axl, în vârstă de 4 ani.

Ben Stiller şi Christine Taylor s-au despărţit după 17 ani

Ben Stiller şi Christine Taylor

Ben Stiller şi Christine Taylor
Ben Stiller şi Christine Taylor au anunţat că divorţează în mai
Foto: Instagram

Actorul Ben Stiller (52 de ani) şi actriţa Christine Taylor (46 de ani) au anunţat că se despart la 26 mai 2017. Soţia l-a acuzat pe star de infidelitate. Ei au împreună doi copii, Ella Olivia, de 15 ani, şi Quinlin Dempsey, de 12 ani.

Janet Jackson şi Wissam Al Mana, război de 500 de milioane de dolari

Janet Jackson şi Wissam Al Mana

Janet Jackson şi Wissam Al Mana
Janet Jackson şi Wissam Al Mana divorţează cu scandal
Foto: Instagram

Cântăreaţa Janet Jackson (51 de ani) a dat divorţ de miliardarul Wissam Al Mana (42 de ani) din Qatar. Anunţul “bombă” a fost făcut în aprilie 2017. Potrivit contractului prenunpţial, în urma divorţului Janet ar trebui să se aleagă cu 500 de milioane $ pentru fiul lor, Eissa, de 11 luni.

Scarlett Johannson şi Romain Dauriac luptă pentru fiică

Scarlett Johannson şi Romain Dauriac

Scarlett Johannson şi Romain Dauriac
Scarlett Johannson şi Romain Dauriac şi-au anunţat divorţul în septembrie
Foto: Instagram

Actriţa Scarlett Johannson (33 de ani) a divorţat de jurnalistul Romain Dauriac (34 de ani) în septembrie 2017 după 3 ani de căsnicie. Bărbatul vrea să o ţină la Paris, pe fiica lor, Rose Dorothy, de 3 ani. El a explicat  că actriţa e prea ocupată pentru a putea juca rolul de mamă.

Lisa Marie Presley şi Andrew Lockwood, divorţ ruşinos

Lisa Marie Presley şi Andrew Lockwood

Lisa Marie Presley şi Andrew Lockwood
Lisa Marie Presley şi Andrew Lockwood, în mare scandal

Lisa Marie Presley (48 de ani) a dat divorţ de muzicianul Michael Lockwood (55 de ani) după 10 ani de căsnicie.Gemenele lor, Finley şi Harper, de 8 ani, au fost încredinţate de justiţie serviciilor sociale după s-au descoperit înregistrări video indecente ale acestora în calculatorul tatălui lor.

Mel B și Stephen Belafonte, divorţ cu scandal

Mel B și Stephen Belafonte

Mel B și Stephen Belafonte
Mel B și Stephen Belafonte au finalizat deja divorţul
Foto: GuliverSplash

Fosta membră Spice Girls, Mel B (42 de ani), a dat divorţ de soţul său, Stephen Belafonte (41 de ani) după 10 ani de căsnicie. Anunţul a fost făcut în martie 2017. Vedeta susține că Stephen ar fi bătut-o în repetate rânduri și că atât ea, cât și copiii ei, se tem pentru viața lor. Mel Brown şi Stephen Belafonte vor împărţi custodia micuţei Madison, de cinci ani. Mel B mai are doi copii din relaţiile anterioare: pe Phoenix Chi Gulzar (18 ani), din căsnicia cu dansatorul Jimmy Gulzar, şi pe Angel, de 9 ani, din relaţia cu Eddie Murphy.

 

 

 
 
Loading...