260.108 € costă bijuteriile Piratului Jack Sparrow

Ultima actualizare:

    Temutul căpitan Jack Sparrow din «Piraţii din Caraibe» a reuşit să agonisească o adevărată comoarăFoto: Guliver/ Rexfeatures
Temutul căpitan Jack Sparrow din «Piraţii din Caraibe» a reuşit să agonisească o adevărată comoarăFoto: Guliver/ Rexfeatures

Piratul favorit al cinefililor a revenit! Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp (53 de ani), apare plin de bijuterii în noul film din bine cunoscuta serie “Piraţii din Caraibe”, “Răzbunarea lui Salazar”.

Mult aşteptatul al cincilea film din celebra serie “Piraţii din Caraibe” a avut recent premiera mondială. Bijuteriile agonisite de temutul căpitan Jack Sparrow au fost evaluate de experţi la 260.108 € (circa 1.183.722 de lei). Înţelegem, astfel, că podoabele ar fi o adevărată comoară dacă ar exista în lumea reală. 

Inelul cu craniu din argint veritabil cu smarald a fost evaluat la 4.889 €, datorită pietrei preţioase şi a lucrăturii minuţioase. 

Inelul cu dragon a fost sculptat de asemenea cu meticulozitate, ceea ce îi dă mai multă valoare decât dacă ar fi confecţionat din metale preţioase. 


    Foto: Guliver/ Rexfeatures
Foto: Guliver/ Rexfeatures

Modelul provine din Orientul Îndepărtat şi include o piatră de jad, fiind evaluat la 863 €. Inelul cu floare este făcut din aur şi are motive florale realizate din diamante.  Este considerat o piesă rară, veche, cu aur şi diamante de mare calitate, de aceea ar costa în realitate 6.325 €. Inelul furat a intrat în posesia piratului în timp ce căuta Comoara lui Cortés.  Este cel mai scump inel al său, din aur de mare calitate, şi, dacă cineva ar vrea să-l reproducă, ar trebui să plătească 9.773 €. Brăţara de piele de la mâna sa ar costa 104 €. 

Colierul cu perle din Marea Chinei de Sud, pe care el însuşi le-ar fi pescuit a fost evaluat la 6.324 €. Bandana pe care eroul o poartă pe cap ar putea fi realizată cu numai 29 €. Coroana pe care Jack a furat-o din insula Muerta e evaluată la 231.801 €. Comoara lui Cortés, plină cu 882 de monede de aur aztece, evaluată la 3,2 milioane €, are cea mai valoroasă dintre bijuteriile lui Jack. Ultimul film din seria piraţilor s-a lansat săptămâna aceasta şi în România.

Click! spune

Primele 4 filme din serie, “Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre” (2003), Piraţii din “Caraibe: Cufărul omului mort” (2006), “Piraţii din Caraibe: La capătul lumii” (2007) şi “Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi” (2011) au adus încasări de peste peste 3 miliarde €.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net