Într-o perioadă în care suntem nevoiţi să păstrăm distanţarea socială, două dintre lucrurile care ne lipsesc sunt vizitele la cinematograf şi serile de filme cu prietenii. Vestea bună este că putem viziona filme cu cei apropiaţi, de la distanţă, cu ajutorul unei extensii pentru Google Chrome care sincronizează redarea pe toate dispozitivele din grup.


Blogul Yoop ne spune într-un articol, alături de câteva recomandări de filme, că extensia Teleparty se instalează foarte uşor şi are inclus un chat în care poţi comenta în timp real filmul. Am pregătit pentru tine 5 filme pe care le poţi viziona cu prietenii. Înainte să dai play nu uita castronul de popcorn!

Moneyball (2011)

Filmul este inspirat din viața lui Billy Bean (interpretat de Brad Pitt), care devine managerul echipei de baseball Oackland Athletics, după ce nu reușește să atingă culmile succesului în cariera de jucător. După ce se confruntă cu un exod al celor mai buni jucători, Billy apelează la Peter Brand (Jonah Hill), un economist care folosește statistica pentru a forma o echipă competitivă. Acest lucru nu este pe placul multor oameni din baseball și mass-media, însă, la final, experimentul celor doi este încununat cu succes.

Seria John Wick (2014)

John Wick este un fost killer care caută răzbunare, după ce fiul unui interlop îi fură maşina şi îi ucide câinele, ultimul cadou de la iubita sa decedată. John nu mai are nimic de pierdut şi porneşte într-o cursă contracronometru pentru prinderea atacatorului, în timp ce tatăl acestuia, un mafiot rus, oferă o recompensă generoasă celui care îl va captura sau ucide pe John Wick.

Filmul are 3 părţi, iar în rolul principal se află Keanu Reeves, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood.

Când ne-am cunoscut (2018)

Când ne-am cunoscut este un film romantic despre un bărbat, Noah (Adam Devine), care este îndrăgostit de cea mai bună prietenă a sa, Avery (Alexandra Daddario). În urmă cu mai mulţi ani, nu i-a arătat ce sentimente are pentru ea şi a ajuns să regrete. Acum prietena lui este pe cale să se căsătorească cu un alt tip (Robbie Amell), iar el găsește o mașină a timpului pe care o foloseşte pentru a călători în timp şi pentru a o cuceri pe Avery, înainte ca aceasta să îşi întâlnească logodnicul.

Dead poets society (1989)

Acţiunea filmului are loc la sfârșitul anilor ’50, într-o școală de elită din New England, unde un profesor de literatură, John Keating (Robin Williams), își învață elevii să își urmeze pasiunile. La început timorați, elevii încep să se exprime liber și scot la suprafață pasiunea pentru poezie. Astfel, profesorul lor reînvie Cenaclul Poeților Dispăruți, un cenaclu misterios format din elevi îndrăzneți care se strâng într-un loc ascuns pentru a citi poezii personale și ale marilor scriitori. În urma unui eveniment nefericit, John este concediat, iar locul său este preluat de către un alt profesor. Cu toate astea, membrii Cenaclului Poeţilor Dispăruţi îi rămân apropiaţi profesorului lor preferat. Filmul a obţinut o mulţime de premii, printre care premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original şi premiul BAFTA pentru cel mai bun film.

Numere fatale (2009)

Profesorul John Koestler (Nicolas Cage) găsește o legătură misterioasă între o înșiruire de cifre fără sens, ascunsă într-o capsulă a timpului în urmă cu 50 ani, şi date cu privire la unele dezastre majore care au afectat planeta:  când au avut loc, coordonatele şi numărul de victime. Acesta descoperă faptul că numerele de pe foaie prevestesc un dezastru fatal și își propune să prevină această catastrofă. Rămâne de văzut dacă reuşeşte…

 

Fie că aveţi în plan un maraton sau vreți să vedeți un singur film, recomandările de mai sus sunt perfecte pentru a fi vizionate cu prietenii. După ce aţi văzut toate filmele, găsiți câteva recomandări de filme pe blogul listchallenge.com.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: