Aşteptat cu disperare de mama sa, Céline Dion, care a luat o pauză de doi ani în carieră pentru a rămâne însărcinată, René-Charles a împlinit ieri, 25 ianuarie, 17 ani. Fiul celebrei cântăreţe şi a soţului ei defunct, René Angélil, este acum un adolescent frumos care a crescut văzând cu ochii. Iată 5 lucruri pe care nu le ştiţi despre el.


1. Îi place rapul şi chiar a devenit deja rapper. Nu se omoară după melodiile cantate de celebra lui mamă. A colaborat însă pentru două dintre videoclipurile ei.  

René-Charles

René-Charles
René-Charles a împlinit ieri 17 ani
Foto: Guliver splashnews

2. A avut multă vreme plete lungi precum fetele. Céline a fost criticată pentru faptul că îl lăsa să arate ca fetele când era mic. René-Charles era însă înnebunit după plete şi nu voia să se tundă.

3. Ştie deja să joace poker. René-Charles e atras de sport, îndeosebi de hochei, dar este deja un bun jucător de poker, ca şi regretatul lui tată. A jucat recent cu idolul tatălui său, jucătorul profesionist Daniel Negreanu, de origine română.

4. Are deja una sau două iubite. Mama lui a spus că a cunoscut-o pe o prietenă a lui. Recent, el a pus un mesaj pe o reţea de socializare în care a scris că are inima frântă. Să fie în legătură cu acea fată sau o alta?!

5. Are o pasiune culinară. Născut şi crescut în SUA, René-Charles menţine legături puternice cu Québec. În timpul fneraliilor tatălui său, în ianuarie 2016, el a amuzat publicul în discursul de adio, spunând că aveau o pasiune culinară comună. Îi place o specialitate de carne afumată, mâncare tradiţională din Montreal.

 

 
 
Loading...