Au muncit un an întreg şi în noaptea asta aşteaptă laudele! Toate vedetele de la Hollywood defilează în această noapte pe covorul roşu de la Dolby Theatre (Kodak Theatre), de pe bulevardul Hollywood, Los Angeles, California. Gala va fi difuzată de Film Now şi Digi 24 cu începere de la ora 2.00 şi se va încheia în jurul orei 6.00, dimineaţa. Iată secretele care fac ca stelele să strălucească în seara magică!


Rochii decoltate, bijuterii strălucitoare şi vedete care valorează în total peste 18 miliarde $. Cam aşa se anunţă seara Oscarurilor. Puţini ştiu însă că pregătirile pentru gală încep pentru actriţele de la Hollywood cu mult timp înainte. Iată ce tratamente costisitoare fac pentru a avea o faţă demnă de Oscar.

1. Sculptură cu acid hialuronic. După tratamentul cu botox, tratamentul cu acid hialuronic e cel mai popular.  Tratamentul constă în injectarea cu două-trei săptămâni înaintea galei a ridurilor din jurul gurii, de lângă nas, din coada ochilor, de pe frunte şi pleoape. Printre adepţii ”sculpturii îi menţionăm pe Tom Cruise, Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Madonna.

22-23-g-foto3-50-180-gettyimages-927259168.jpg

Sandra Bullock, 54 de ani, foloseşte tratamentul cu celule stem din prepuţul bebeluşilor sud-coreeni
Foto: Guliver/ GettyImages

 

2. Penis facial. Câştigătoarele a două statuete Oscar, Sandra Bullock şi Cate Blanchet sunt adeptele acestei tehnologii care costă 650 $. Sunt -folosite celule stem prelevate din prepuţul bebeluşilor, care sunt importate din Coreea de Sud. Aceste celule sunt aplicate pe piele după ce aceasta a fost tratată cu un ser epider-mic ce conţine un factor de re-generare rapidă. După injecţie, se aplică o substanţă ce conţine colagen. Tratamentul se face cu trei luni înaintea galei.

3. Spermă de taur. Masca de faţă organică realizată din spermă de taur a fost lansată în Londra, în 2009 şi încă se bucură de un real succes. Cameron Diaz este una dintre vedetele care apelează la ea. Sperma e bogată în proteine şi atunci când este combinată cu un extract din katera devine cel mai bun balsam de păr. Substanţa este importată din Noua Zeelandă şi un tratament costă de la 500 $ în sus. Pentru a se vedea rezultatele, tratamentul trebuie început cu 3-4 luni înainte.

22-23-g-foto4-50-180-profimedia-0369523738.jpg

Gwyneth Paltrow, 46 de ani, foloseşte tratamentele cu mucus de melci
Foto: profimedia

 

4. Hidratare cu melci. Mucusul lăsat în urmă de melcii de grădină au proprietăţi fantastice în rejuvenarea tenului. Gwyneth Paltrow şi Christina Aguilera sunt fanele acestui tratament. Mucusul melcilor conţine antioxidanţi, acid hialuronic şi peptide (aminoacizi), iar acest compus de substanţe stimulează pielea să producă proteina numită elastină şi colagen. Pentru a avea efectul dorit în seara Oscarurilor, vedetele trebuie să înceapă tratamentul cu trei luni înainte. O aplicare costă 1.000 $.

22-23-g-foto5-50-180-gettyimages-936724194.jpg

Drew Barrymore, 43 de ani, foloseşte tratamentele cu venin de viperă
Foto: Guliver/ GettyImages

 

5. Veninul de şarpe. Pe cât e de periculos în lumea necuvântătoarelor, pe atât e de apreciat în industria cosmeticelor. Printre adeptele acestui tratament trebuie să le menţionăm pe Drew Barrymore şi pe Gwyneth Paltrow. Veninul folosit în tra-tamentul de combatere a ridurilor provine de la viperă. Relaxează muşchii şi armonizează trăsăturile. Costă 350 $ o aplicare. Tratamentul trebuie început cu cel mult şase săptămâni înainte de gală pentru efecte miraculoase.

22-23-g-foto6-50-180-gettyimages-1125203079.jpg

John Travolta, 65 de ani, face tratament cu o substanţă obţinută din placentă de oaie
Foto: Guliver/ GettyImages

 

6. Tratament facial cu placentă de oaie. Pe lista celor care îşi aplică pe faţă substanţa obţinută din celulele stem prelevate de la oaie care creşte în Noua Zeelandă îi menţionăm pe John Travolta, Cher şi Simon Cowell. Tratamentul costă 420 $ şi presupune o exfoliere agresivă a celulelor moarte, urmată de aplicarea unei măşti din această substanţă bogată în aminoacizi, proteine şi nutrienţi faciali. După tratament trebuie să stea în casă două săptămâni, aşa că trebuie făcută cu o lună înainte.

22-23-g-foto7-50-180-gettyimages-848618506.jpg

Susan Sarandon, 72 de ani, face injecţii în faţă cu propriul sânge pentru a scăpa de riduri
Foto: Guliver/ GettyImages

 

7. Tratamentul „vampir”. Baba suferă la frumuseţe, zice o vorbă din bătrâni. Tratamentul ”vampir” popular în rândul unor vedete precum Kim Kardashian, Arnold Schwarzenegger, Jean Claude van Damme, Susan Sarandon şi Glenn Close presupune recoltarea de sânge din braţ, centrifugarea acestuia pentru îndepărtarea trombocitelor şi injectarea substanţei în faţă. Tratamentul se face cu o lună înaintea galei, costă între 800 şi 1.200 $ şi are efecte miraculoase.

5 lucruri despre gală

  1. Cea de a 91-a ediţie a Oscarurilor are loc la Dolby Theatre (Kodak Theatre), Los Angeles, California.
  2. Premiul a fost sculptat de George Stanley, după o schiţă realizată de Cedric Gibbons şi acordat în 1929.
  3. Cine sunt gazdele? În ianuarie Kevin Hart a anunţat că nu mai vrea să prezinte gala, aşa că premiile vor fi acordate de Samuel L. Jackson, Chadwick Boseman, James McAvoy, Jason Momoa şi posibil Daniel Craig.
  4. Care sunt favoriţii? La bărbaţi Christian Bale (filmul Vice) e favorit după ce a luat Globul de Aur şi premiul Criticilor de Film. La femei lupta e strânsă între Olivia Goldman, Glenn Close şi Regina King.
  5. Câştigătorii din 2018 vor fi în sală. Frances McDormand şi Sam Rockwell (din filmul ”Trei panouri publicitare lângă Ebbing), dar şi Gary Oldman (The Darkest Hour) vor sta în primul rând de la scenă.

Meniul serii, vegetarian

 

Bucătarul şef Wolfgang Puck (69 de ani) găteşte pentru cel de al 26-lea an consecutiv pentru vedetele de la Hollywood. El conduce o echipă de 200 de bucătari care vor servi 70 de feluri diferite de mâncare. Majoritatea felurilor de mâncare este alcătuită din preparate vegetariene. În meniul de Oscar din acest an întâlnim: gustărele cu avocado, varză crocantă şi sos chipotle, ciuperci sălbatice umplute cu sos de trufe ponzu, taco cu rădăcini de taro şi turtiţe cu ciuperci afumate în sos de soia. Barul va fi decorat cu sculpturi de gheaţă de 910 kg, pe care sunt aşezate gustările reci şi frcutele de mare. Nu vor lipsi din meniu nici pastele cu sos mediteranean, cocteilurile fine şi deserturile din nucă de cocos şi ciocolată neagră, tiramisu cu vanilie şi plăcintele cu dulceaţă de afine. La Balul Guvernatorilor sunt aşteptaţi între 300 şi 1.000 de invitaţi.

 
 
Loading...