Faceți cunoștință cu doamna Trump, un fotomodel slovenian, în vârstă de 45 de ani, care este soția unuia dintre cei mai controversați candidați la președinția Statelor Unite. Deși a fost de multe ori acuzată că s-a căsătorit cu republicanul Donald Trump din interes, femeia susține că a fost foarte atrasă de „mintea” acestuia.


Melania este un fotomodel de origine sloveniană și actuala soție a lui Donald Trump, conform Daily Mail. Se pare că doamna Trump a fost înainte amanta mai multor bogătași americani, iar acum aceasta ar putea avea șansa de a fi soția președintelui statelor Unite, dacă Donald Trump câștigă alegerile.

461030064.jpg

melania trump
Melania Trump este mai tânără cu 24 de ani decât soțul său
Foto GettyImages

Deoarece este mai tânără cu 24 de ani decât Donald Trump, Melania a fost mereu subiectul criticilor care o acuză că s-a căsătorit cu omul de afaceri din interes. Când a fost întrebată ce anume a atras-o la politicianul deosebit de bogat, Melania a evitat inițial răspunsul.

„Mintea sa, mintea sa uimitoare”, a afirmat aceasta.

Faptul că Melania Trump a ajuns în prezent la statutul de soție a unuia dintre cei mai bogați americani, este destul de impresionant. Ea a venit în Statele Unite ale Americii în urmă cu 19 ani, fiind nevoită să își părăsească țara de origine din cauza privațiunilor comuniste din fosta Iugoslavie.

Donald și Melania Trump

 
 
Loading...