Actorul Ewan McGregor a făcut, cu siguranță, senzație la decernarea Globurilor de Aur, cu discursul de acceptare a premiului. Toată lumea vorbește acum despre faptul că scoțianul de 46 de ani le-a mulțumit pe scenă atât soției, cât și amantei.


Premiat cu un Glob de Aur pentru dublul rol din serialul ”Fargo”, actorul Ewan McGregor are parte de multă dramă în viața personală. În divorț de cea care i-a fost soție mai bine de 20 de ani și cu care are patru copii, Eve Mavrakis, scoțianul se afișează deja de ceva vreme cu amanta, partenera lui din serial, actrița Mary Elizabeth Winstead.

Pe scena de la Globurile de Aur, McGregor a ținut să le mulțumească amândurora în egală măsură. ”Aș vrea să-i mulțumesc pur și simplu lui Eve, care mi-a fost alături 22 de ani, și celor patru copii ai noștri, Clara, Esther, Jamyan și Anouk”, a spus Ewan.

ewan mcgregor
Ewan McGregor și soția sa, Eve Mavrakis
foto: Getty Images

 

Mai apoi a menționat-o și pe actuala lui iubită, actrița de 33 ani Mary Elizabeth Winstead, partenera de scenă în serialul care i-a adus Globul de Aur. ”Mi-a plăcut întotdeauna să fiu actor și am avut alături parteneri minunați de scenă. Emmett n-ar fi existat fără David Thewlis, Michael Stuhlbard și Carrie Coon. Nici Ray n-ar fi existat fără Mary Elizabeth Winstead”, a continuat actorul, făcând trimitere la gemenii Emmett și Ray, pe care îi interpretează în ”Fargo”.

mary elizabeth winstead
Mary Elizabeth Winstead este noua iubită a lui Ewan McGregor
foto: Getty Images
loading...
Loading...