Actorul Thomas Jefferson Byrd, cunoscut din mai multe filme regizate de Spike Lee, a fost împuşcat mortal în Atlanta, potrivit poliţiei locale citate de Variety. Byrd, în vârstă de 70 de ani, a fost ucis cu mai multe focuri de armă sâmbătă noapte.


Sâmbătă noapte, poliţia a fost alertată cu privire la o persoană rănită, care fusese împușcată. Medicii chemaţi la faţa locului l-au identificat pe actorul Thomas Jefferson Byrd şi au pronunţat decesul. Moartea sa a fost cauzată de mai multe răni în spate provocate de o armă de foc. Departamentul de poliţie din Atlanta a transmis că investigaţia continuă.

Cine a fost actorul Thomas Jefferson Byrd, împușcat mortal sâmbătă noapte

Actorul Thomas Jefferson Byrd a jucat în mai multe filme ale lui Spike Lee, între care „Clockers”, „Get on the Bus”, „Bamboozled”, „Chi-Raq”, „Red Hook Summer”, „Girl 6” şi „Da Sweet Blood of Jesus”. El a jucat şi în „Brooklyn’s Finest” al lui Antoine Fuqua, în filmul biografic „Ray” şi în „Set It Off” al lui F. Gary Gray.

Duminică, Lee a scris pe Instagram: „Sunt atât de trist să anunţ decesul tragic al fratelui nostru iubit Thomas Jefferson Byrd, noaptea trecută, în Atlanta, Georgia”.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: