Veste tragică la Hollywood! Actriţa Amanda Peterson a murit duminică, în locuinţa sa din Colorado, la vârsta de 43 de ani. Vedeta era cunoscută publicului în special pentru rolul Cindy Mancini din comedia "Can't Buy Me Love" (1987), în care a jucat alături de Patrick Dempsey.


Tatăl actriţei a declarat pentru  site-ul tmz.com că familia a început să se îngrijoreze, după ce, vreme de două zile, nu a mai avut veşti de la ea, iar trupul său neînsufleţit a fost descoperit duminică.

Deşi cauza morţii încă nu este cunoscută, tatăl actriţei a declarat: "Avea unele boli şi o problemă cu apneea în somn, care ar fi putut contribui (la deces, n.r.)".

Acesta a mai spus că Amanda Peterson suferea de boli precum pneumonie şi sinuzită.

Comedia romantică "'Can't Buy Me Love", în care Amanda Peterson a jucat alături de Patrick Dempsey, spune povestea unui student de liceu care plăteşte o majoretă să pretindă că este iubita lui pentru o lună.

Trailerul filmului "Can't Buy Me Love"

 

Filmul a fost regizat de Steve Rash şi a fost numit după melodia trupei Beatles - "Can't Buy Me Love".

Ultimul film în care a apărut Amanda Peterson a fost "Windrunner" (1994), actriţa renunţând să mai joace în acealaşi an în care s-a mutat în Colorado.

 
 
Loading...