Ani de zile şi-a bucurat fanii cu rolurile ei din „Inimă sălbatică”, „Salome” sau „Dona Barbara”, producţii pentru care a filmat de dimineaţă până seara. Din păcate, cele mai recente vești de la actrița Edith Gonzales (51 de ani) nu sunt deloc bune.


Edith Gonzalez a ajuns recent pe mâna medicilor, din cauza unor dureri puternice în zona abdominală. Actriţa filma pentru noua ei telenovelă, „Eva”, iar producătorii au trimis-o de urgenţă la spital.

După câteva analize, medicii au aflat că actrița are cancer de col uterin şi, la scurt timp, au suspus-o unei intervenţii de histerectomie. „Îmi salut toţi fanii! Ca întotdeauna prefer să le dau eu informaţii pentru a evita speculaţiile. În ultimele zile am suferit de o durere severă în zona abdominală şi s-au descoperit ţesuturi canceroase care între timp au fost eliminate în întregime de medici specializaţi. Va trebui să primesc tratament pentru câteva luni. Sunt puternică, plină de viaţă şi muncitoare. Sper ca fanii mei să-mi fie aproape cu dragoste şi respect. Apreciez interesul fanilor pentru sănătatea mea şi vă voi ţine la curent pe reţelele de socializare pentru că nu voi da declaraţii oficiale cu privire la această chestiune delicată”, a scris actriţa pe contul său de pe o rețea de socializare.

Edith Gonzales este căsătorită cu  politicianul Santiago Creel şi împreună au o fiică.

A jucat cu Dinică şi Moraru în „Inimă de ţigan”

Fermecătoarea actriţă are o mulţime de fani în toată lumea şi este foarte iubită şi în România. În 2007, pe când se filma „Inimă de ţigan”, Edith Gonzales a ajuns în ţara noastră la invitaţia postului Acasă. A acceptat să apară în câteva emisiuni de televiziune ale postului, dar şi ca invitată specială în telenovela „Inimă de ţigan”. Edith a avut atunci ocazia de a face cunoştinţă cu actorii Marin Moraru şi Gheorghe Dinică, cu care a şi filmat câteva scene din şatră.

edith_gonzales.jpg

edith gonzales
Edith Gonzales (dreapta), alături de Marin Moraru și Gheorghe Dinică, pe platourile de filmare ale telenovelei ”Inimă de țigan””
foto: captură

 

Loading...