Plouă cu bani la Hollywood! Chiar dacă actriţele din industria cinematografică americană sunt mult mai prost plătite faţă de bărbaţi, de peste 50 de ani încoace, divele de pe marile ecrane aşteaptă cu nerăbdare în fiecare an topul Forbes. Iată care sunt cel mai bine plătite actriţe în 2017.


Rolul din „La La Land” i-a adus un Oscar şi un loc binemeritat pe podium Emmei Stone (28 de ani). Actriţa a fost plătită cu 26 de milioane de dolari. Ea a reuşit în sfârşit să o detroneze pe Jennifer Lawrence, care a ţinut ocupat locul întâi în top timp de doi ani, începând cu 2015.

 

Pe locul doi în clasament se află Jennifer Aniston (48 de ani), cu 25,5 milioane de dolari. Aniston primeşte bani inclusiv din redifuzarea serialului „Prietenii tăi” şi din reclame la Emirates Airlines, Smartwater sau Aveeno.

 

Pe locul trei este Jennifer Lawrence (27 de ani), care a încasat 24 de milioane de dolari din filmul de groază „Mother”, din filmul „Red Sparrow” şi din reclama la Dior. 

 

Actriţa de comedie Melissa McCarthy (46 de ani) ocupă locul 4, cu încasări de 18 milioane de dolari. 

10-foto5-50-150-spl1469922_001.jpg

Mila Kunis, 34 de ani 15,5 milioane $

 

Mila Kunis, 34 de ani, care şi-a serbat recent ziua de naştere, a avut un motiv în plus de bucurie fiind menţionată pe poziţia a cincea cu încasări de 15,5 milioane de dolari.

În top zece mai figurează şi Emma Watson, cu 14 milioane de dolari, la egalitate cu Charlize Theron. Cate Blanchett şi Julia Roberts au avut şi ele încasări de 12 milioane de dolari, iar pe poziţia 10 se află actriţa Amy Adams, cu 11,5 milioane de dolari. Majoritatea acestor bani provin din drepturile de autor şi de difuzare a filmelor care rulează în 2017 în cinematografe, dar şi din contractele de publicitate pe care le-au semnat. Pentru a face o comparaţie cu încasările unui actor de la Hollywood, vă amintim că, în 2016, Dwayne Johnson a încasat 64,5 milioane de dolari din activitatea sa ca actor.

 

Loading...