Al Bano şi Romina Power se căsătoresc din nou! Asta susţine săptămânalul italian „Nuovo”. Cei doi cântăreţi ar face din nou nuntă la 48 de ani de la prima lor căsătorie. Din 2015 au început să flirteze.


După ce ani de zile s-au bătut prin tribunale, Al Bano (75 de ani) şi Romina Power (66 de ani) sunt din nou de nedespărţit! Au îngropat securea războiului, în 2013, la insistenţele unui producător rus, care i-a convins să cânte din nou împreună. Apoi au început să colaboreze profesional şi împăcarea s-a produs.
Şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul.

Povestea lor de dragoste este urmărită cu sufletul la gură de întreaga lume. S-au căsătorit în 1970, îndrăgostiţi nebuneşte. Se cunoscuseră în 1965, la Sanremo. S-au plăcut reciproc de la prima vedere, dar ea a făcut primul pas. El i-a trimis sute de trandafiri roşii şi i-a compus cântece. După căsătorie, au adus pe lume 4 copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) şi Romina Jolanda (30 de ani). Au lansat hit după hit, cum ar fi: “Felicità”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Ci sarà”.

Viaţa lor a fost de vis, până ce fiica cea mare a dispărut fără urmă, în 1994, la New Orleans. Al Bano i-a reproşat Rominei că nenorocirea s-a întâmplat din vina ei. Asta fiindcă ar fi învăţat-o pe Yilenia să se drogheze. Din această cauză au divorţat în 1999 şi au fost cei mai mari duşmani timp de 19 ani.

Loading...