Momente de mare emoţie! Celebrul cuplu Al Bano şi Romina Power a revenit pe scena de la Sanremo după 24 de ani. Cu această ocazie, cei doi cântăreţi s-au sărutat pentru prima oară de la despărţire.


Al Bano (71 de ani) şi Romina Power (63 de ani) au cântat împreună pe scena Teatrului Ariston hituri din repertoriul lor de pe vremea când se bucurau de succes în întreaga lume, încheind recitalul cu celebra piesă “Felicita”. La final, cântăreţul a făcut câteva flotări în faţa publicului, cum a făcut în 1996, când a cântat pentru prima oară singur la Sanremo, după ce s-au despărţit.

romina-si-albano2.jpg

Al Bano s-a apropiat timid de Romina
Foto: Guliver/Splashnews

Apoi, prezentatorul festivalului, Carlo Conti, şi publicul le-au cerut să se sărute. Romina s-a arătat dispusă, deşi a spus de câteva ori: “Aici, în faţa tuturor?” Al Bano însă a părut foarte încurcat: “Eu sunt mai rezervat. Ştiu cum e. De câte ori am dat un sărut, s-a născut un copil”.

În cele din urmă, s-a apropiat timid de fosta soţie şi a sărutat-o, forţat, pe obraji, spre nemulţumirea Rominei. Cei doi au început să cânte din nou împreună în octombrie 2013.

romina-si-albano3.jpg

A sărutat-o forţat pe obraz
Foto: Guliver/Splashnews

La 5 noiembrie 2014, au concertat şi la Bucureşti. Al Bano şi Romina Power, fiica actorului Tyrone Power, s-au căsătorit la 26 iulie 1970 şi au patru copii: Ylenia (născută în 1970), Yari (40 de ani), Cristel (28 de ani) şi Romina Jolanda (26 de ani). S-au despărţit în urmă cu 20 de ani, după dispariţia fără urmă a fiicei lor, Yilenia, în SUA. Al Bano a acuzat-o mereu pe Romina că şi-a iniţiat fiica dispărută în consumul de droguri, ceea ce ar fi dus la marea nenorocire.

Loading...