Zilele de glorie și faimă al lui Al Bano (74 de ani) sunt de mult apuse. Celebrul artist italian vrea să divorțeze de Loredana Lecciso (45 de ani), cu care a avut o căsnicie de 18 ani și care au împreună doi copii.


Loredana Lecciso, care este prezentatoare Tv, a decis să-l părăsească pe Al Banu, și a plecat definitiv din imobilul din Cellino San Marco, orașul natal al cântărețului, relatează Digi24, care citează cotidianul spaniol La Vanguardia.

Presa italiană speculează că motivul despărțirii ar fi gelozia Loredanei pe fosta soție a lui Al Bano, Romina Power, cu care el încă are o relație foarte apropiată, apărând aproape de fiecare dată pe scenă alături de ea. În anii lor de glorie, Al Bano și Romina Power au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de artiști italieni, care s-au bucurat de renume internațional.

al_bano_romina_power.jpg

al bano romina power
În anii lor de glorie, Al Bano și Romina Power au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de artiști
Foto: Getty

În ceea ce privește cariera muzicală, al Bano a spus a doua oară că vrea să se retragă definitiv. Prima dată a anunțat în cadrul unei emisiuni Tv, după ce a suferit două preinfarcturi:

„Am dedicat mulţi ani artistului, iar acum mă voi dedica omului. Voi cânta sub duş, pasiunea nu se va stinge, voi cânta la chitară în camera mea. Este necesar să iau o pauză de reflecţie”, declara Al Bano, potrivit sursei citate.

Loading...